Chcete investovat do plastového bazénu? Poradíme vám, na co nezapomenout

Zář 1, 2022
Zajímavosti
1 0

Pokud plánujete pořídit si bazén, můžete se pustit do výběru i během podzimu, abyste se pomalu připravili na další sezónu. Současný trh je rozmanitý a vybrat si můžete z několika různých variant. Ideální je sáhnout po zapuštěném bazénu, který přirozeně zapadne do prostředí zahrady. V následujících řádcích vám představíme přelivové bazény, jež si vás získají svým neodolatelným designem.

bazen

V první řadě je velice důležité, aby byl plastový bazén vyrobený z prvotřídního plastu, který se stane zárukou dlouhodobé životnosti. Bazén by neměl ztrácet ani po estetické stránce. Samozřejmostí by měla být ještě i snadná údržba. Přece jen nechcete trávit denně hodiny čištěním stěn a dna.

Přelivový bazén vás nadchne

Jestliže se vám zamlouvá takzvaný nekonečný bazén, nepřijdete zkrátka, protože i na tuzemském trhu je možné takové provedení zakoupit. V podstatě se jedná o přelivový bazén, který má po celém obvodu žlábek, do něhož se dostává voda z bazénu, a potom prochází čisticím procesem a vrací se zpět do bazénu bez znečištění.

V této oblasti je předním prodejcem společnost ALBIXON, která zapracovala na technologii přelivu, a tím pádem bazén dokonale splyne s okolím.

Výhodami je, že hladina vody je až po okraj a pomocí přelivových žlábků je zajištěna dobrá cirkulace vody. Bazén má dlouhou životnost, je barevně stálý a odolný vůči UV záření. Co se týče rozměrů, máte jich na výběr hned několik. A můžete si navolit i hloubku 1,2 m či 1,5 m. Budete určitě nadmíru spokojení s výsledkem.

Co všechno ALBIXON poskytuje?

Spolu s bazénem jako takovým získáte i špičkovou technologii cirkulace a filtrace vody. Vy si můžete užívat bezstarostnou relaxaci u vody během horkých letních dnů a být v klidu, že se vaše děti koupou v bezpečném a čistém prostředí, jež kvalitní filtrace zajišťuje.