Vybavujete si bydlení? Co nesmíte opomenout!

Kvě 17, 2023
Lifestyle
0 0

Pokud si zařizujete bydlení, pak se nedíváte jen na design, ale i funkčnost. Každý artikl má svoji podstatu, účel, aby vám sloužil i prakticky. Když si například kupujete stolek, jistě se díváte, jak je vysoký, abyste se k němu nemuseli složitě ohýbat. Co tam máme dál?

Konferenční stolek – výběr

Když jsme zmínili stolky, rovnou se na ně mrkneme. Ty menší mají funkci zdobnou, musí být však i praktické. Konferenční stolek (https://www.tmnabytek.cz/nabytek/konferencni-stolky/material/kov) by měl pojmout pohoštění, takže si spočítejte, kolik vás je v domácnosti, v jakém počtu k vám chodí návštěvy, jak tedy obložíte stolek, aby si každý mohl komfortně brát své jídlo či pití. Konferenční stolek by měl být dostatečně velký, ale zároveň by neměl překážet. Nejde o zdobný kousek nábytku, na který dáte jen vázičku, měl by pojmout více. Samozřejmě důležitou roli hraje i design, čistotou a minimalismem nic nezkazíte. A pokud potřebujete někam schovat nějaké věci, vyberte si stolek s úložným prostorem.

Kvalitní matrace

Přesouváme se do ložnice. Víte, že v posteli strávíme třetinu života? Je to logické, spát bychom totiž měli 8 hodin denně, což je třetina dne, takže když toto pravidlo aplikujete na celý život, jde o jeho třetinu. Jak vidíte, je pak důležité, jaká matrace (https://www.tmnabytek.cz/nabytek/matrace/rozmery/140×200) v posteli je. Vezměte v potaz, že se v posteli převalujete, tudíž by vaše páteř, svaly i klouby měly být v komfortních pozicích v každém okamžiku. Dobrá matrace je důležitá, abyste se ráno neprobouzeli rozlámání, s bolestí zad, páteře i hlavy. Investujte proto do kvality, jelikož životnost té kvalitní je i 10 let.

Jaké chcete zrcadlo?

Zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější? Abyste to byli vy, pořiďte si právě takové zrcadlo (https://www.tmnabytek.cz/nabytek/zrcadla/mistnost/obyvaci-pokoj), které vám bude vyhovovat. Co to znamená? Dejte si ho do místa s dobrým světlem, ať vidíte, jak vám to sluší, nebo jestli je třeba něco opravit. Někoho ruší, když kolem zrcadla projde a vidí se třeba v nekomfortní podobě, tudíž zrcadlo schovejte třeba do vnitřní strany křídla skříně. Zrcadlo by vám mělo sloužit, ale zároveň by vás nemělo stresovat, když budete často vidět něco, co je zapotřebí zlepšit.