Nemovitosti na Praze 5 čekají na své majitele

Pro 15, 2020
Lifestyle
0 0

Chcete bydlet v hlavním městě, ale ne přímo v jeho centru? V tom případě se zaměřte na lokalitu centru o něco vzdálenější, ale zase z centra dobře dostupnou. Zkrátka místo, z něhož do centra města budete mít coby kamenem dohodil. Ideální jsou třeba nemovitosti v lokalitě Prahy 5.

Hlubočepy, Košíře, Motol, Radlice, Smíchov. Pro všechny tyto známé pražské čtvrti je spolu s výše zmíněnou dobrou dostupností do centra typická i kvalitní infrastruktura, občanská vybavenost, klid a dostatek zeleně. Mnoha místům však nechybí ani genius loci. Svůj osobitý ráz si zachovaly třeba staré Hlubočepy. Košířím se pak zase říká plíce Prahy. Spolu s bohatou pražskou historií jsou pro ně typické i dostatek vegetace a čistý vzduch. Chtěli byste ho dýchat i vy? A co vám v tom brání?

Sháníte nemovitost na Praze 5?

V tom případě máte několik možností. Prvním je začít hledat tzv. na vlastní pěst. Třeba na internetu. Zadat si do vyhledávače třeba pojem prodej bytu Praha 5 či prodej domu Praha 5 a vybrat si tu, která vám bude nejvíce vyhovovat. Uznáváme, že tento proces se může značně protáhnout. Spoustu času i peněz ušetříte, obrátíte-li se na renomovanou realitní kancelář.

Obraťte se na specialisty

K službám je vám připravena být realitní kancelář RE/MAX Anděl (na internetu hledejte pod odkazem realitní kancelář Praha 5, která se dlouhodobě řadí mezi nejlepší realitní kanceláře v České republice. Ve své nabídce mají domy, byty, vily i nebytové prostory. O jaký typ nemovitosti byste měli zájem?

Nadstandardní realitní služby

V nabídce najdete garsonky i luxusní vily. Renomovaná realitní kancelář vám pomůže s prodejem, pronájmem i koupí nemovitosti. Zkušení makléři s prodávajícím dojednají nejlepší možnou cenu a pomohou vám i s financováním. Například vám díky hypotečním poradcům vyjednají nadstandardní úvěrové podmínky. V případě potřeby nechají zpracovat nezbytný energetický průkaz (PENB), zajistí vyklizení a řemeslné práce. Zkrátka svým klientům poskytují nadstandardní služby. Více informací hledejte na odkazu byty Praha 5.