Moderní skladování: Plachtové haly se snadnou demontáží

Zář 4, 2023
Lifestyle
0 0

Sháníte skladovací prostory na přechodnou dobu? Hledáte řešení, kde parkovat auta než dojde k rekonstrukci vašich garáží? Nebo potřebujete velký krytý prostor pro prezentaci své firmy na veletrhu? Řešení je jednoduché. Pronajměte si skladovací plachtové haly. K dispozici jsou v nejrůznějších velikostech a tak si jistě vyberete přesně takový rozměr, který bude vyhovovat vašim potřebám.

Potřebujete jen prostor

V případě, že se rozhodnete pro zapůjčení skladovací haly s opláštěním, potřebujete jen pozemek, kde halu postavíte. Žádné stavební povolení. Žádné běhání po úřadech. Opravdu postačí jen prostor ve vašem vlastnictví nebo v pronájmu. V takovém případě je třeba, aby majitel pozemku souhlasil s tím, že na něm bude hala stát. Získat povolení by však neměl být problém, protože plachtové haly lze během několik hodin postavit a stejně tak také demontovat v případě potřeby.

 

Se stavbou i demontáží si poradí opravdu každý, jelikož je to opravdu jednoduché. Pokud však máte zájem, není problém vám halu v demontovaném stavu dopravit na místo, které si určíte a pak ji za poplatek postavit. Vy se tak nebudete muset opravdu o nic starat. Předáme vám hotovou stavbu, kterou budete moci ihned využívat. Ideální řešení. A také rychlé.

 

Nesedře vás to z kůže

Pokud je vaše firma ve špatné finanční situaci, je pro vás pronájem plachtové haly opravdu skvělým řešením. Díky možnosti pronájmu totiž nepotřebujete velkou částku v hotovosti. Stačí jen měsíčně platit smluvený nájem podle velikosti a typu haly. A v případě, že se ekonomická situace ve firmě za nějakou dobu zlepší, můžete se rozhodnout, že halu od nás odkoupíte. Pak už budete skladovat ve vlastním.

 

Samozřejmě, že v takovém případě nebudete odkupovat halu za plnou cenu. V případě přechozího pronájmu na vás čeká speciální kalkulace. Mysleli jste si, že jsou plachtové haly jen dočasným řešením? Tak to vás musíme vyvést z  omylu. Opláštění hal i jejich konstrukce jsou totiž vyrobené z opravdu kvalitních materiálů. Můžete si tak být jisti, že plachtové haly vaši firmě budou sloužit klidně i tři desítky let. A to v každém ročním období. Plachtové haly rozhodně nejsou jen sezónní záležitostí.

 

Řešení na celý rok

Využívat je můžete opravdu kdykoliv. Zatímco v létě si do plachtové haly můžete nainstalovat klimatizaci, která prostory ochladí, v zimě jistě vy nebo vaši zaměstnanci vezmou zavděk topení, které skladovou halu vytopí na příjemnou teplotu. Plachtové haly odolají větru, dešti, kroupám i sněhu. Plachty mají pochopitelně také protipožární úpravu. Ostatně, vyzkoušejte je a přesvědčte se sami. Takové investice do své firmy rozhodně nebudete litovat.