Máte kancelář. Ale jaký do ní pořídit kancelářský nábytek?

Čvc 22, 2020
Lifestyle
0 0

Podařilo se vám najít vhodné komerční prostory pro vaše firemní kanceláře? Výborně, první krok máte za sebou! Druhý, neméně důležitý, vás však teprve čeká. Kanceláře je potřeba vhodně vybavit, a to zejména nábytkem. Obrazy a dekorace počkají, ovšem bez nábytku se fungovat nedá.

Kancelářský nábytek je to první, co byste do nových kancelářských prostor měli pořizovat. Jistě vás nyní se zařizováním čeká vícero výdajů, ale přesto neváhejte do dobrého nábytku investovat. Ten totiž kupujete na dlouhá léta.

Kancelářský stůl by měl být raději větší

Základním vybavením pro typické kanceláře je kancelářský stůl a židle. Ne jeden stůl a jedna židle, nýbrž pro každého pracovníka vlastní. Je-li to možné, opravdu doporučujeme každému zaměstnanci pořídit jeho vlastní stůl. Je fajn, když má každý své jasně dané teritorium. Navíc tím zaměstnancům vytvoříte zázemí, kousek jejich prostoru, který si mohou zvelebovat podle sebe. Někteří si sem donesou květiny, další vystaví fotky rodiny. A právě proto by stůl měl být dostatečně velký, raději tedy pořiďte větší než menší.

I úložného prostoru si pořiďte více

Pravděpodobně budete potřebovat také nějaký úložný prostor. Dobré je, když už samotné stoly mají uzavíratelné šuplíky nebo aspoň poličky. Každý si do nich může dát vlastní věci. Na firemní dokumenty a společný majetek se pak hodí kancelářská skříň. Ideálně uzamykatelná, teď možná zámek nutně nepotřebujete, avšak nikdy nevíte, co budete chtít do skříně schovávat za pět let. Myslete raději do budoucna, protože pokud investujete do kvalitního kancelářského nábytku, vydrží vám bez problémů deset let či více.

Stůl, židle a skříně jsou základ. Co si pořídíte dál, je jenom na vás. Možná vás zaujmou kancelářské kontejnery, regály, nastavitelné stoly, vozíky, knihovny, případně třeba sedací míče pro aktivní sezení. Tohle všechno a mnohem více najdete v e-shopu Ajprodukty.cz. Kanceláře a zasedací místnosti jsou jednou z jeho specializací.