Byty na Žižkově jsou velkým lákadlem pro rodiny, které touží po životě v Praze

Led 23, 2023
Lifestyle
0 0

Nezáleží na tom, jestli teprve začínáte zakládat rodinu, či vás již život obdařil spoustou zkušeností, hlavní město představuje ideální lokaci pro mladé i starší lidi. Důvodem je bezpočet dobře placených pracovních pozic, nekonečná spousta obchodů a pestrá škála dalších příležitostí. Dají se ještě vůbec najít volné prostory?

Moderní projekty

Vzhledem k neustále rostoucímu zájmu o nové byty v Praze je naprosto jasné, že se jedná o zajímavou oblast lákající schopné investory i stavitele. V současné době vrcholí dlouho připravovaný projekt žižkovských bytů, které má na starosti známá společnost Metrostav Development. Konkrétně se jedná o byty na Vackově, což je vyhlášená a velmi klidná lokalita.

Momentálně si lze vybírat z téměř dvou stovek volných jednotek, jejichž dispozice čítají 1+kk, 2+kk, 3+kk, stejně jako prostorný 4+kk a luxusní 5+kk pro náročné zákazníky. Ať už tedy máte jakékoliv požadavky, dané byty v Praze vám splní vaše přání.

Kde budete bydlet?

Kolaudace sice proběhne až v roce 2024, ale už nyní se můžete začít těšit na těsnou blízkost historického centra města, výbornou dopravní dostupnost, množství sportovních center, školy i školky, divadla, restaurace a samozřejmě i klidné parky, kam si budete chodit odpočinout od každodenních starostí. Zkrátka a jednoduše se dočkáte veškerého luxusu, jejž vám přináší rezidenční projekty v Praze.

Jestli vás zajímají plně vybavené pražské novostavby, pro více informací navštivte internetové stránky pod odkazem. Rozhodně si nezapomeňte prohlédnout grafické návrhy a podívat se na podrobný ceník jednotlivých jednotek. Příliš ale neváhejte, jelikož jakékoliv dostupné bydlení v dané metropoli velmi rychle najde své majitele. Kdo ví, třeba se jimi stanete vy?