Byty na Vackově: Další kvalitní developerský projekt v pečlivě zvolené lokalitě

Čvn 25, 2020
Lifestyle
1 0

Ceny nových bytů zažily v posledních letech doslova raketový růst. Sebemenší zaváhání znamenalo zaplatit vzápětí zase o něco více. Naději na lepší časy přinesla do světa realit až koronakrize, ale ani ta nakonec nevyústila v očekávané zlevnění. Důvody jsou prosté – staví se málo a developeři si navíc razantní hýbání s cenovkami nemohou dovolit. Mimo to je poptávka stále výrazně vyšší než nabídka a v budoucích letech bude výstavba kvalitních developerských projektů stagnovat i nadále. Zájemci o koupi vlastního bydlení by proto neměli příliš otálet. Jednu z mála možností, jak v dohledné době bydlet lépe, představují Byty Na Vackově.

Projekt Na Vackově roste pod taktovkou renomovaného developera Metrostav Development, který si za kvalitu svých projektů vysloužil množství prestižních ocenění. Pro rezidenční projekt čítající celkem 342 bytů a ateliérů, 5 nebytových prostor zvolil klidnou lokalitu Vackova. Celkem pět maximálně dvanáctipodlažních budov vyroste podél ulice Malešická a nabídne vysokou míru komfortu i soukromí v zákoutích mezi jednotlivými objekty.

Moderní byty v příjemném prostředí

Autoři architektonického řešení ze studia MS Architekti navrhli byty Praha 3 s ohledem na vzdušnost a dostatečný přísun přirozeného denního světla. Rezidenti dostanou k dispozici předzahrádky a střešní terasy.

Vackov nabízí kompletní občanskou vybavenost, jejíž úroveň v blízké budoucnosti ještě o něco zlepší přestavba bývalého nákladového nádraží. Směrem na západ vznikne nové městské centrum, ale lokalita si přesto zachová stávající klidnou tvář. Přilehlý park Židovské pece je místem jako stvořeným pro relaxaci i aktivní odpočinek. V docházkové vzdálenosti se nachází také sady Na Krejcárku, Parukářka, Vítkov, množství restaurací a hospůdek či charismatické kino Aero.

Pokud vás prodej bytů na pražském Žižkově zaujal, přečtěte si o nich více na byty.navackove.cz.