Betonová stěrka vypadá skvěle. Její aplikace je navíc snadná a rychlá

Srp 1, 2021
Lifestyle
0 0

Chcete si vybudovat domov, ve kterém se budete cítit spokojeně a zároveň si dopřávat vysoký komfort? Vážíte si svého volného času a nechcete ho všechen obětovat na práce související s údržbou domácnosti? Pak je pro vás tou pravou volbou betonová stěrka.

Proč právě betonová stěrka? Tady jsou dobré důvody:

Betonová stěrka skvěle imituje vzhled betonu. Hodí se na podlahy i na stěnu

Betonová stěrka má v interiéru široké možnosti využití. Využijete ji všude, kde chcete na zdech, podlaze, stropě či některých kusech nábytku dosáhnout vzhledu betonu. Nemusíte se přitom omezovat je na obligátní bentonově šedou – betonová stěrka je dostupná v široké škále odstínů.

Betonová stěrka se snadno udržuje

Betonovou štěrku obvykle stačí omýt vodou, nemusíte se bát použít ani saponát. Navíc nemá spáry, které by bylo nutné komplikovaně čistit. Ušetří vám proto čas při úklidu.

Velkou předností betonové stěrky je vysoká odolnost

Výhodou betonové stěrky je, že ji neohrožují teplotní výkyvy. Dokonce ani vlhkost jí příliš nevadí.

Snadná a rychlá aplikace

Nanést betonovou štěrku není nijak náročná práce. Profesionální firma zvládne zakázku realizovat velice rychle. A pokud patříte mezi lidi, které baví manuální činnosti a nejraději je doma řeší svépomocí, můžete se do aplikace betonové stěrky s klidným srdcem pustit. Práci s ní s rozvahou a trochou trpělivosti zvládnou i začátečníci.

Váš domov získá zcela jedinečný vzhled

Betonovou stěrku můžete použít takřka kdekoli. Kreativitě se meze nekladou. Osobitost tak můžete dodat i uniformnímu interiéru v panelovém domě nebo v novostavbě. Stejně snadno s ní k nepoznání proměníte interiér chalupy po babičce i dřevěné chaty, z níž jste se rozhodli vytvořit rekreační objekt s úrovní odpovídající jednadvacátému století.