Prodej bytu 2+kk, Boží Dar, 42 m2 (ID: 1369853)

Boží Dar


7 895 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 625 Kč /měs.

(včetně parkování)


Regionální dodavatelé v Božím Daru

Popis

Nabízíme exklusivně k prodeji bytovou jednotku dispozice 2+kk s rozlohou 42 m2 v nově dokončeném exklusivním projektu přímo v centru Božího Daru, jen pár kroků od Klínoveckých sjezdovek.

Apartmán je krásný, slunný vkusně a prakticky dokončený, prodává se kompletně zařízený. Projekt vznikl citlivou rekonstrukcí a dostavbou typického horského historického domu. Celý dům je proveden ve vysokém standardu.

Centrem bytu je prostorný a světlý obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem a dalším nábytkem na míru. Z obývacího pokoje se projde do útulné a vkusně zařízené ložnice. Vkusně a kvalitně dokončená koupelna a WC nabízí spoustu prostoru i pro pračku se sušičkou. K bytu náleží parkovací stání před domem (v ceně bytu) a velkorysý prostor pro sportovní vybavení - k dispozici je nejen prostorná kolárna, ale také soukromá skříň na lyže včetně sušáku na lyžáky. U parkovacího stání je k dispozici zásuvka pro nabíjení elektromobilu.

Byt je orientovaný na jih a východ a nabízí tak dostatek světla po celý den. Byt se nachází v přízemí objektu a má výhodu samostatného vchodu.

- Projekt dokončený v roce 2022 je kompletně vybavený a k dispozici ihned;
- Vysoký standard vybavení na míru, kvalitní materiály, vkusné zpracování;
- Krásná lokalita přímo u lyžařského areálu, běžeckých stop, či cyklotrasy;
- Jen pár kroků od restaurací a další infrastruktury;
- Parkovací místo a velkorysé skladové prostory v ceně!
- Možnost dobíjení elektromobilu.

Boží Dar je kouzelné městečko uprostřed hor, s nadmořskou výškou 1028 mnm je Boží Dar nejvýše položené město v ČR i Střední Evropě, které si zamilujete.
Neopakovatelná atmosféra městečka spolu s kompletní nabídkou služeb a nepřebernými možnostmi pro aktivní odpočinek z Božího Daru dělají ideální místo pro druhý domov. Mimo zimní sezónu je Boží Dar rájem pro cyklisty (trail park, horská kola), ale i rodiny s dětmi, turisty, houbaře a všechny ostatní.

Apartmán může být nejen příjemným útočištěm pro vlastní dovolenou po celý rok, ale také skvělou investiční příležitostí. V případě zájmu velmi rádi nabídneme profesionální správu naší společností. Postaráme se, aby Váš druhý domov na horách byl radostí, v případě zájmu dobrou investicí, nikoliv starostí.

Neváhejte se na nás obrátit s žádostí o prohlídku, v Krušných horách jsme doma!

Cena
7 895 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně parkování
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Boží Dar
ID
93
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Dušan  Šťastník

Ing. Dušan Šťastník

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Božím Daru.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky