Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Chebská, 120 m2

Chebská, Karlovy Vary


6 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 33 312 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Aktuálně Vám nabízeme ke koupi do osobního vlastnictví bytovou jednotku 2503, umístěnou v 5. NP. Jedná se o nadstandartně velký byt v dispozici 3+KK s celkovou výměrou 120m2 a balkonem 8m2. Balkon je orientovaný na JZ stranu, poskytuje tedy dostatek slunce . Naopak ložnice jsou orientovány na SV stranu, která zajistí nejen příjemné klima pro spaní, ale nabízí také nádherný výhled na Klínovec, řeku Ohři a centrum města .

K bytu také náleží garážové stání a sklep , které je možné v případě zájmu odkoupit.

Rezidence Moser je umístěná ve velice klidné lokalitě, v těsné blízkosti cyklostecky kolem řeky Ohře, která poskytne všem zájemcům o moderní bydlení dostatek komfortu uprostřed přírody .

Součástí obytného komplexu o šesti nadzemních podlažích je privátní bazén, sauny, privátní wellness centrum a posilovna .
Samozřejmostí uzavřeného rezidenčního areálu je recepce s 24 hodinovou službou a kamerovým systémem , kterým je zajištěn celý areál, aby poskytnul majitelům bytů maximální bezpečí.

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 1. 2024
Adresa
Chebská, Karlovy Vary
ID
N03377
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
120 m2
Patro
5. z 7
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
120 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední dálkové
Telekomunikace
Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Garáž
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Roman Wurzel

Roman Wurzel

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech.

Podobné nabídky