Prodej rodinného domu, Praha - Radotín, Výpadová, 85 m2

Výpadová, Radotín - Praha 5


12 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 60 048 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Soccer Reality vám exkluzivně nabízí k prodeji velmi pěkný dvoupodlažní a částečně podsklepený rodinný dům na Praha 5 - Radotín.

Tento rodinný dům o užitné ploše 85 m2 a celkové ploše pozemků (zastavěné plochy a zahrady) 330 m2, byl postaven v roce 1927, přístavba verandy a koupelny s rohovou vanou, kterou vidíte na fotkách, proběhla v původní podobě v roce 1973 a návazně byla samozřejmě modernizována.

Ke vstupu do domu vede několik schodů, kterými se dostanete do verandy sloužící jako ideální prostor pro odložení obuvi a šatstva. Z verandy dále pokračujete do vstupní haly, naproti těmto vstupním dveřím je vchod do zmíněné koupelny s rohovou vanou.

V prvním nadzemním podlaží tohoto domu je dále obývací pokoj s francouzským oknem umožňujícím vstup do zahrady a plně vybavená kuchyň se všemi běžnými spotřebiči, jídelním stolem se židlemi, celou stěnou s úložnými prostory a praktickým odkládacím pultem, který výrazně navyšuje pracovní plochu. V kuchyni je okno, takže i tato místnost je velmi příjemně světlá. V obývacím pokoji i kuchyni je podlahové topení.

Z tohoto podlaží dále vedou schody do druhého podlaží a do sklepení. V mezipatře cestou do sklepení je samostatné WC. Součástí sklepení je i technická místnost.

Ve druhém nadzemním podlaží najdete světlou chodbu, která nabízí jak vstup na terasu, tak na půdu, kterou jistě oceníte jako možnost dalších úložných prostor. Z chodby dále vedou dveře do dvou samostatných místností – v současné době využívaných jako ložnice a dětský pokoj. Dětský pokoj v prostorech za dveřmi nabízí vestavěný šatnový systém, který postačí spolehlivě i pro ty nejobsáhlejší šatníky.

Ohřev vody v domě i vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Na zahradě o zapsané výměře 238 m2, která obklopuje dům, se nachází samostatná garáž kolaudovaná v roce 1981. Na pozemku je dále možnost pod zastřešením navazujícím na garáž využít posezení k relaxaci nebo grilování s rodinou či přáteli.

Tato nemovitost se nachází v zástavbě dalších rodinných domů. Jedná se o klidnou část obce. Lokalita nabízí dostatek možností pro sportovní vyžití, výlety do přírody. Radotín je obklopen samou zelení, přírodními parky, cyklostezkami (nejbližší vede hned přes ulici) i přírodními památkami. Okolí je opravdu překrásné. Na oblíbenosti této lokality jistě přidá i plánovaný vznik příměstského parku na soutoku Vltavy a Berounky, který bude 13x větší než oblíbený park Stromovka a jedním z největších ve střední Evropě, přičemž plánovaný vstup do něj bude právě také z Radotína.

Dopravní dostupnost do centra Prahy je bezproblémová, když je možné využít četných autobusových spojů např. na Smíchovské nádraží nebo vlakových spojů z Radotína až na Hlavní nádraží v Praze.

Cena
12 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Výpadová, Radotín - Praha 5
ID
N65038
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
92 m2
Podlahová plocha
85 m2
Plocha nemovitosti
330 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Turek

Zdeněk Turek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5.

Podobné nabídky