Prodej rodinného domu, Římov, Strahovská, 260 m2 (ID: 957291)

Strahovská, Římov


14 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 438 Kč /měs.

(včetně provize RK a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Římově

Popis

Prodáme výhradně rodinný dům (RD) – samostatně stojící, nadstandardní i pro náročnou klientelu v Římově u Českých Budějovic, v lokalitě výstavby nových RD, ulice Strahovská. Úsporná, zánovní novostavba, nejmodernější technologie, tiché, krásné, zdravé prostředí s výhledem na krajinu, kousek od přehrady. Vedeno dispozičně jako 6+1 + garáž + zahradní místnost a sklad, celé podsklepeno.

1/ Suterén: schodiště, chodba, kotelna/sklad, sklad, WC, hobby místnost. V místnostech okna.

2/ Přízemí: závětří, hala, obývací pokoj s krbem, kuchyň, spíž, schodiště, WC, sklad/zahradní místnost, garáž jako součást domu.

3/ Patro (obytné podkroví): schodiště, chodba, koupelna (vana, WC, sprchový kout), 3x pokoj (každá pokoj má svůj balkon), 3x balkon (!!!), samostatné WC, šatna.

Zahrada: velká, okolo domu chodníček, terasa, krásná zahrada udržovaná, množství plodících a okrasných stromů a keřů, možnost vjezdu, vrata dálkové ovládání.

Plochy:
- zastavěná plocha RD: 110 m2
- zahrada: 1.344 m2
- celkem pozemky: 1.454 m2.

Dále: luxusní kuchyň komplet vybavená (lednice, mrazák, myčka, sporák, atd.), plovoucí podlahy a dlažby, TV satelit, zabezpeč. zařízení alarm, videotelefon, ohřev vody elektro bojler, topení podlaha + holandské radiátory s regulací teploty NOBO, klima, pergola na dálkové ovládání, obvodové zdi POROTRHERM 40 cm + zatepleno, vestavěné skříně-úložné prostory, dveře masiv + obložky, schodiště ve dřevě, internet, krb, krytina BRAMAC, střešní okna VELUX, sítě-voda, elektřina 220/380, kanalizace, parkování 1x garáž + 1x na pozemku před garáží.

Nezátopová oblast, pohodlné spojení Č. Budějovice, Velešín, sjezd na budovanou dálnici. Prodej včetně spotřebičů a částečného zařízení a vybavení. HYPO pomůžeme zajistit. PENB (energetický štítek zatím nebyl dodán)

Při prodeji nemovitosti jako majetku firmy (převod firmy – bez jiné činnosti) sleva 700.000,-- Kč z ceny.

Cena je včetně provize RK a právních služeb - dohoda možná.

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Strahovská, Římov
ID
D1147
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
260 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Plocha nemovitosti
1454 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jiří Michal

Ing. Jiří Michal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Římově (okr. České Budějovice).

Podobné nabídky