Prodej rodinného domu, Římov, Na Hájcích, 115 m2 (ID: 1239320)

Na Hájcích, Římov


7 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 36 219 Kč /měs.

(Cena je včetně právních služeb a provize RK)


Regionální dodavatelé v Římově

Popis

Prodáme výhradně RD – jednu polovinu samostatného dvojdomku, zánovní v Římově u Českých Budějovic, v lokalitě výstavby nových RD, ulice Na Hájcích. Úsporná novostavba, moderní technologie, tiché, krásné, zdravé prostředí s výhledem na krajinu. Vedeno dispozičně jako 4+kk+velká dřevěná zastřešená terasa.
1/ Přízemí: závětří, zádveří, koupelna WC+sprchový kout, obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, komora, schodiště, zastřešená terasa.
2/ Patro (obytné podkroví): chodba, 3x pokoj, koupelna+WC, terasa.
Zahrada: okolo domu chodníček, zahrada udržovaná.
Plochy:
- zastavěná plocha RD: 93 m2+krytá terasa
- podlahová plocha: 115 m2 (přízemí 64 m2+terasa, patro 51 m2+terasa)
- zahrada: 478 m2
- celkem pozemky: 571 m2
Dále: moderní kuchyně komplet vybavená, plovoucí podlahy+dlažby, topení přízemí podlaha+holandské radiátory s regulací teploty NOBO, topení patro radiátory NOBO, regulace termostat, topení elektrokotel ovládání na dálku přes mobil, ohřev TUV el.akum. zásobník 160l, klimatizace přízemí i patro, alarm, videotelefon, krbová kamna obývák, vest. skříně, obvodové zdi POROTRHERM 44 EKO+ Profi, dveře masiv+obložky, půdní prostor vyklápěcí schody, schodiště ve dřevě, 2xkoupelna s WC–sprchový kout a vana, krytina KM BETA, střešní okna VELUX typ GGL, okna izolační plast rolety i žaluzie, sítě-voda, elektřina, kanalizace, oba dvojdomy mají samostatné sousední AKU zdi včetně izolace, strop nad podkrovím a krov je zateplen minerální vatou, parkovací stání na pozemku i v klidné ulici před domem, dálkové ovládání vrat.
IHNED K PŘEVZETÍ. Úsporná stavba.
Nezátopová oblast, pohodlné spojení Č. Budějovice 11 km, Velešín 3 km, sjezd na budovanou dálnici. HYPO pomůžeme zajistit.
Energetická třída PENB „G“ je uvedena z formálních důvodů dle zákona č. 103/2015 Sb., po obdržení průkazu energetické náročnosti budovy bude uvedena skutečná hodnota.
Super cena - můžeme opravdu doporučit!
Cena je včetně provize RK a právních služeb.

Cena
7 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Na Hájcích, Římov
ID
9403
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
93 m2
Plocha nemovitosti
571 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jiří Michal

Ing. Jiří Michal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Římově (okr. České Budějovice).

Podobné nabídky