Prodej rodinného domu, Domašov u Šternberka, 110 m2

Domašov u Šternberka


8 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 984 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Domašově u Šternberka

Popis

Nejoblíbenější tvar domů u nás? Jasně, že elko. Bungalov Florián má elegantní dispozici 4+kk s užitnou plochou 110 m2. I větší rodina zde najde spoustu komfortu pro každého ze členů, takže je jen na vás, jestli malebnou domašovskou lokalitu chcete pojmout za svou.

Po výletech do šternberských lesů se budete vracet do komfortního prostoru, ve kterém nebudete počítat nastoupané schody, ale projdete se šikovně zařízeným interiérem v praktickém elkovém půdorysu. Čekají vás 4 místnosti, koupelna a oblíbená spižírna. Z obýváku se dostanete rovnou na terasu se zahradou, na které se můžete vyřádit sportovně i zahrádkářsky.

Vybavení:

Difuzně uzavřená skladba Vám nabídne pohodlné bydlení. Výhledy na zahradu Vám zajistí plastová okna s izolačním trojsklem a terasové dveře. V koupelně se můžete těšit na skříňku s umyvadlem BENU, zrcadlo nad umyvadlovou skříňkou s LED osvětlením, elektrický topný žebřík, umývátko, vanu a závěsné WC. Podlahu v chodbě, obývacím pokoji s kuchyňským koutem, pokojích, ložnici, spíži a šatně bude tvořit vinylová podlaha. V zádveří, technické místnosti, koupelně a WC se bude nacházet keramická dlažba. Teplo v domě zajistí tepelné čerpadlo na principu vzduch/voda. Dům bude vybaven teplovodním podlahovým topením. Disponuje také decentrálními rekuperačními jednotkami. Ty zajistí nižší energetickou náročnost a pravidelný příval čistého vzduchu do interiéru.

Obec Domašov v těsné blízkosti čtyř kilometrů od Šternberka v Olomouckém kraji je vyhledávanou rekreační oblastí, kde najdete s celou rodinou klid i spoustu možností vyžití.

Pěšky, na kole, nebo v zimě na běžkách? Z vašeho nového domova můžete vyběhnout či vyjet rovnou ve sportovním a hned po pár krocích budete v obklopení krásnou přírodou. Vaše rodinná dřevostavba do ní bude krásně pasovat a bude ideálním bodem pro výlety třeba na hrad Šternberk, areál hradu Tepenec, pramen Těšíkovské kyselky, Šifrovy skály nebo kopce Nízkého Jeseníku. Cyklostezek se v okolí ani nedopočítáte a jestli zatoužíte po větším městě, v Olomouci budete autem za necelou půlhodinu.

Cena
8 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Domašov u Šternberka
ID
00189
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
775 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Klára Janečková

Klára Janečková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Domašově u Šternberka.

Podobné nabídky