Prodej rodinného domu, Mostkovice, 200 m2

Mostkovice


6 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 883 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mostkovicích

Popis

Píše se rok 1936 a právě se dokončuje stavba, která se nachází v těsné blízkosti vodní nádrže Plumlov s nádherným výhledem na hráz přehrady a její okolí. Vilu nechal pro svou manželku pocházející ze Španělska vybudovat stavbyvedoucí Plumlovské přehrady. Vila byla po ní pojmenována “Carmen“.
Nynější majitelka nechala nemovitost v roce 2004 zrekonstruovat. Byla vyměněna původní okna za plastová, nové podlahy, objekt byl zateplen, byla zhotovena nová střecha, elektrické rozvody, topení a zateplení stropní části.
Jedná se o nepodsklepenou patrovou nemovitost. V I.NP se nachází velký obývací pokoj s jídelnou, kuchyň a sociální zázemí. V II. NP se nachází tři ložnice a dále je zde situována koupelna se sprchovým koutem a WC. Z centrálního schodiště se dále vchází na velkou prostornou terasu s výhledem na přehradu. Nemovitost je napojena na elektřinu, septik a vlastní studnu. Objekt je vytápěn ÚT na tuhá paliva a elektrickými přímotopy.
Parkovat lze přímo na vlastním pozemku s rozlehlou zahradou o výměře 1990 m2, příjezd je zajištěn po zpevněné asfaltové komunikaci, jižní stranu vily obklopuje les, přístupný přímo z pozemku.
Součástí pozemku je dále chatka „Bukovanka“, o výměře cca 20 m2, která je situována v horní části pozemku.
Vzhledem ke své atraktivní poloze u Plumlovské přehrady byla vilka v posledních letech pronajímána k rekreačním účelům. Na březích a hladině Plumlovské přehrady se totiž pravidelně konají kulturní a zábavné akce. Dále je možno navštívit letní kino Mostkovice nad hrází přehrady, restaurace, pláž s občerstvením a v neposlední řadě i Plumlovský zámek.
Vroucným přáním stávající majitelky je, aby se této nádherné vile s překrásným výhledem opět vrátil její lesk a sláva.

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Mostkovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1990 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jan Sedláček

Mgr. Jan Sedláček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mostkovicích.

Podobné nabídky