Prodej rodinného domu, Český Krumlov, Rožmberská, 102 m2

Rožmberská, Český Krumlov - Horní Brána


11 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 54 806 Kč /měs.

(včetně právního servisu a provize rk)


Regionální dodavatelé v Českém Krumlově

Popis

Nabízíme k prodeji lukrativní nemovitost v bezprostřední blízkosti historického centra Českého Krumlova.
Nejedná se o rekonstrukci domu, ale o znovu vystavěný patrový rodinný dům 4+kk s garáží, terasami a technickým zázemím. Z jedné z teras se naskýtá úchvatný výhled na historické jádro města. Celá nemovitost je zařízena s praktičností, stylem a vkusem a je opatřena bezpečnostním systémem.

Dispozice domu: V přízemí domu se nachází garáž se vstupem do zádveří/chodby, následuje předsíň, vkusně zařízený vinný sklep, samostatné WC a technická místnost s podlahovým vytápěním. Dřevěným schodištěm vystoupáme do obytné části domu, kde se na 1. NP nachází světlý a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným nadstandardní kuchyňskou linkou a velkým jídelním stolem. Z obývacího pokoje vedou francouzská okna na velkou terasu s krásným výhledem na historické centrum a zámek, druhá terasa je situována na opačnou stranu domu, nabízí soukromí na společné chvíle při grilování či relaxaci s pohledem do zahrady. I v tomto patře se nachází samostatné WC. Ve 2. NP se nacházejí dvě útulné samostatné ložnice a koupelna s podlahovým vytápěním.

Dostupná dokumentace ke stavbě je k dispozici u makléře nabídky. Půdorysy a výměry jsou orientační vycházející z našeho měření.
Nacházíme se v památkově chráněném území.

Poloha nemovitosti je vhodná ke i komerčnímu využití v těsné blízkosti historického centra Českého Krumlova (5 min dochozí vzdálenosti), autobusové nádraží (do 10ti min. dochozí vzdálenosti). Město Český Krumlov nabízí svoje kulturní, sportovní, historické i jiné vyžití a nabízí krásy historického centra přidaného na seznam památek Unesco.

Podrobnější informace u makléře nabídky.
V případě vícero zájemců bude upřednostněna nejvýhodnější nabídka.

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize rk
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Rožmberská, Český Krumlov - Horní Brána
ID
0020-NP08888
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
254 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Mikešová

Michaela Mikešová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Českém Krumlově.

Podobné nabídky