Prodej rodinného domu, Český Krumlov, U Stromovky, 265 m2

U Stromovky, Český Krumlov - Nové Spolí


19 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 92 931 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Českém Krumlově

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji nemovitost - penzion Bella Vita v Českém Krumlově.
Jedná se o dvoupodlažní, celopodsklepenou stavbu, která prošla rekonstrukcí. Nyní nabízí ubytování v soukromí v 7 pokojích či apartmánech. Součástí každého pokoje a apartmánu je vlastní koupelna se sprchou a WC. Dvoulůžkový a třílůžkový pokoj má i kuchyňku s elektrickým sporákem.
Součástí prodeje je vybavení, know how, webové stránky a zavedená klientela. Nabízí se možnost využití části objektu k provozování restaurace jelikož v přímém sousedství kapacita gastro provozoven nestačí.

Penzion stojí na krásném, perfektně udržovaném pozemku. Zahrada s ovocnými stromy v dobré kondici s dostatkem místa pro posezení a venkovním grilem . Umístění domu na pozemku je vyvážené a odpovídající i dnešním nárokům na podobný typ bydlení, podnikání. Dům i pozemek jsou vůči sobě ve funkčním celku citlivě sladěny. Dostatek místa pro všechny činnosti, které jsou od tohoto druhu nemovitosti a lokality očekávány. Technický stav vynikající díky pečlivé údržbě.
Parkování v uzavřené zahradě.

Penzion se nachází v klidné části historického města Český Krumlov, pouhých 15 minut chůze od centra města. Kromě prohlídek pověstných historických památek mohou návštěvníci penzionu podnikat turistické výlety po romantickém okolí. Vodáci, cyklisté i milovníci památek zde najdou přesně to, co očekávají.


Český Krumlov je od roku 1992 zapsán na seznamu Světového kulturního dědictví UNESCO. V historickém centru se nachází po Praze druhý největší hrad a zámek v České republice s nejzachovalejším barokním divadlem na světě. V rozlehlé zámecké zahradě je letohrádek Bellaria s unikátním otáčivým hledištěm. Město je mozaikou krásných historických budov, ve kterých se nachází řada galerií, muzeí, obchůdků a restaurací.

Cena
19 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
31. 1. 2024
Adresa
U Stromovky, Český Krumlov - Nové Spolí
ID
18209-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
265 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1190 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Bohdan Horňák

Ing. Bohdan Horňák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Českém Krumlově.

Podobné nabídky