Pronájem bytu 3+kk, Brno, Neumannova, 70 m2

Neumannova, Brno


37 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Záloha na společné domovní služby a energie: 9.000 Kč měsíčně.)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

K dlouhodobému pronájmu nabízíme plně vybavený  byt orientovaný na jihozápad  o dispozici 3+kk se zahradou, který je umístěn ve 2.PP uzavřeného bytového komplexu se saunou a výtahem ve velmi lukrativní oblasti Masarykově čtvrti. Byt se nachází v klidné ulici, která vede v blízkosti Výstaviště, univerzitního kampusu a rekreační oblasti u nábřeží Svratky. Centrum je vzdáleno necelých 15 minut tramvají či trolejbusy, autem se dá během chvíle vjet do Pisáreckého tunelu i tunelu Hlinky. Stejně blízko jako centrum jsou i velké přírodní plochy s turistickými a cyklistickými trasami.

Interiér bytu nabízí obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a vstupem na prostornou terasu, dvě ložnice, každá má přístup na terasu, koupelnu s vanou i sprchovým koutem, samostatnou toaletu, komoru a vstupní halu. K bytu náleží také zahrada, sklepní koje a 1 parkovací stání.

Dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné skříně, dálkové vytápění, pračka, sušička, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba znašky Siemens, interiérové žaluzie, automatické závlahy zahrady. K dispozici je druhé  garážové stání za dodatečný poplatek. 

Cena
37 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Záloha na společné domovní služby a energie: 9.000 Kč měsíčně.
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Neumannova, Brno
ID
104600
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
89 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Brně.

Podobné nabídky