Prodej rodinného domu, Dubá, Luční, 300 m2

Luční, Dubá


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.

(včetně poplatků a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Dubé

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní, dvougenerační rodinný dům se zahradou v ulici Luční. Dům se nachází na vlastním pozemku o celkové výměře 1.665 m2. Dispozici domu tvoří dvě bytové jednotky z možností vybudovat třetí bytovou jednotku v podkroví. V přízemí je vstupní chodba ze které se dostaneme do bytu o velikosti 4+1. Jednotlivé místnosti jsou neprůchozí a je do nich vstup z dlouhé chodby. Místnosti jsou světlé a směřované na jihozápadní stranu. Součástí bytové jednotky je koupelna a samostatná toaleta. V přízemí najdeme sklípek se studánkou a technickou místnost ve které je instalován nový kotel na dřevo zn. Atmos 22S 5.třídy (do provozu uveden září 2023) který vytápí celý objekt za nízké provozní náklady. Tento prostor je současně využíván i jako skald dřeva. Do prvního patra se dostaneme po schodech, kde na pravé straně je velká a skladová místnost (cca 10m2), která slouží jako špajz na ukládání potravin. Z chodby je také vstup na půdu a zároveň do obytné části, kde nás čeká jako první místnost útulná kuchyň s pavlačí a výhledem do zahrady. Po pravé straně je obývací pokoj na který navazuje krásná a veliká místnost nyní využívaná jako herna a pokoj pro vnoučata. V zadní části této bytové jednotky která je dispozičně řešena jako 3+1 je ložnice, koupelna s toaletou a vstup na venkovní pavlač. Rekonstrukce fasády proběhla v roce 2020. Nemovitost má novou střechu (česká šablona černá r. 2021). Okna jsou plastová výměna proběhla v roce 2012 z venku tmavá uvnitř bílá. Voda je zde obecní z řadu, plynová přípojka, elektrika je instalována v roce 1987 230/380. Nespornou výhodou je vlastní ČOV do provozu uvedena 11/2019 ( platba jen vodného ), která umožňuje i ekologické zalévaní zahrady. Nedílnou součástí této krásné nemovitosti je i rozlehlá zahrada určena k pěstování ovoce a zeleniny. Na dvoře jsou k dispozici garáž + dvougaráž, dílna, dřevník ( 171 m2 ). Vjezd na zahradu je umožněn velkými plechovými vraty. Dům se nachází nedaleko náměstí v Dubé cca 50 m. Je zde veškerá občanská vybavenost ( MŠ,ZŠ 1-9, nové tartanové hřiště, fotbalové hřiště, tenisové kurty, střelnice, dětský a praktický lékař, síť obchodů, restaurace ). Dubá spadá do CHKO Kokořínsko - Máchův kraj, 10km Máchovo jezero, 22km hrad Bezděz, 8km hrad Houska,15km hrad Kokořín a 20km zámek Zákupy.
Přímé autobusové spojení s Prahou 65 km 1,15h, Česká Lípa 21 km, Mělník 30 km, Mladá Boleslav 36 km. Cena k jednání, za předpokladu vystěhování říjen - prosinec 2024 ( dostavba nového RD ).
Pokud se vám nabídka líbí, rádi vás přivítáme na prohlídce tohoto pěkného domu. V případě zájmu vám zdarma navrhneme financování této nemovitosti.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků a právních služeb
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Luční, Dubá
ID
560
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
166 m2
Plocha nemovitosti
1665 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Hák

Martin Hák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dubé.

Podobné nabídky