Prodej rodinného domu, Zákupy, 239 m2 (ID: 1398504)

Zákupy


4 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 398 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Zákupech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v obci Brenná, nedaleko Zákup. Zděná stavba se dvěma obytnými podlažími a částečným podsklepením procházela v průběhu let rekonstrukcemi a modernizacemi. V přízemí je situována jednotka o dispozici 3+1 (122 m2) s velkým obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, samostatnou kuchyní s kuchyňskou linkou, koupelnou s rohovou vanou a WC. Vstup do jednotky s dispozicí 4+1 (117 m2) v 1. patře společným vnitřním betonovým schodištěm. Nachází se zde opět velký obývací pokoj, dvě ložnice, samostatná kuchyň s kuchyňskou linkou, Koupelna s vanou a WC. Podkroví nabízí možnost půdní vestavby.

U domu se nachází menší zahrada, která je součástí pozemku o celkové výměře 349 m2. Na zahradě je umístěné příjemné zastřešené posezení s místem na gril. Celý pozemek je oplocený a je zde možnost pro parkování 2-3 automobilů.
Samotný objekt je v dobrém technickém stavu s novou střešní krytinou před 5 lety. Letos instalován nový kotel na tuhá paliva ve sklepě. Rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody a odpadů v plastu. Ohřev vody bojlerem. Dům napojen na vodovodní řad. Odpady svedeny do septiku s přepadem.

Dům se nachází na návsi s výhledem na Kostel sv. Jana Křtitele. Okolní příroda nabízí klid a velké možnosti aktivního odpočinku. Nedaleko autobusová zastávka. Základní občanská vybavenost je nedaleko v městě Zákupy, kde se nachází jak mateřská, tak základní škola, zdravotní středisko, sportovní stadion, multifunkční sportovní hala, obchody a restaurace. Případně pak veškerá občanská vybavenost v okresním městě Česká Lípa.

V přídě zájmu o prohlídku a více informací kontaktujte makléře. Financování zajistíme zdarma.

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Zákupy
ID
00538
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
239 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
349 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Lukesle, DiS

Martin Lukesle, DiS

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zákupech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky