Prodej rodinného domu, Vernířovice, 122 m2 (ID: 1355073)

Vernířovice


7 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 790 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vernířovicích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Exkluzivně nabízíme RD 4+kk v obci Vernířovice. Obec je vzdálena 2 km od Sobotína a celá oblast nabízí pobyt na čerstvém vzduchu v krásném prostředí Jeseníků. Okolí Vernířovic nabízí mnoho možností sportovního vyžití - vycházky, pěší túry, plavaní, tenis, míčové hry, jízda na horském kole, jízda na koních, lyžování… Celá řada značených turistických tras vybízí k procházkám i náročnějším túrám. Výborné terény jsou i pro cykloturistiku. Okresní město Šumperk je vzdáleno 14 km, termální lázně Velké Losiny jsou vzdáleny přibližně 9 km, známá přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně 11km. V blízkosti rovněž najdete několik lyžařských středisek, Klepáčov je vzdálen 12 km, Přemyslov 14km, Kouty nad Desnou 15km, Červenohorské sedlo 22 km. Přímo v obci jsou dvě lyžařské sjezdovky pro veřejnost.
Dům je situovaný v klidné části obce. Je postavený modulárním systémem Blokki. Tento stavební systém umožňuje pružně reagovat na potřeby zájemce a zároveň zachovává zásadní výhody modulární stavby a to rychlost realizace.
Pozemek o velikosti 700 m2 nabízí možnost dobudování garáže , případně ve spolupráci se společností Caretta Spa dodat vše co se týče saunování a relaxu.
Zastavěná plocha domu je 61 m2 a celková užitná plocha domu je 122 m2. Dům bude napojen na přívod el. energie, vlastní vrtanou studnu a čističku odpadních vod. Vytápění bude zajištěno podlahovým topením k vytvoření příjemné atmosféry je možné dům vybavit krbem či krbovými kamny. Dům bude splňovat nejnáročnější požadavky na kvalitu bydlení a energetickou úspornost.
Klienti si po dohodě s výrobcem můžou domluvit úpravy v projektu, jako je změna dispozice koupelny nebo zařizovacích předmětů dle vlastního výběru, možnost dálkového ovládání vytápění domu, kamerového systému a jiné.
Termín dokončení 4Q/2022
Vaše dotazy, případně připomínky nám zašlete na mail tyl.p@tylergroup.cz popř. volejte 777831187

Cena
7 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Vernířovice
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
700 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Přemysl Tyl

Přemysl Tyl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vernířovicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky