Prodej bytu 3+1, Praha - Hlubočepy, Kříženeckého náměstí, 125 m2

Kříženeckého náměstí, Hlubočepy - Praha 5


12 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 478 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní prostorný byt 3+1 v příjemné vilové lokalitě starého Barrandova. Byt o výměře 135 m2 se nachází v posledním patře cihlového domu bez výtahu. K bytu patři sklep (1,5m2), terasa (10m2) a balkón (2m2), stejně jako parkovací stání s dostatečným prostorem pro auto i motorku a uložení dalších věci.

Byt je nadstandardně vybaven a nabízí veškeré moderní pohodlí. V kuchyni najdete kompletní sadu spotřebičů, včetně lednice, plynového a elektrického vařiče, gril, digestoře, myčky, vestavěné elektrické a mikrovlnné trouby. Kuchyně je také vybavena jídelním stolem z masivu a židlemi. Obývací prostor je stylově zařízený se sedací soupravou a konferenčním stolem. Z obývacího pokoje je přímý přístup na terasu s posezením a výhledem na filmové ateliéry. Ložnice je vybavena postelí a vestavěnými šatními skříněmi. Dětský pokoj má vstup na balkón, palandu a úložné prostory. V bytě se nacházejí samostatné dvě toalety a koupelna s vanou, sprchovým koutem a umyvadly.

Velkou výhodou bytu je jeho možnosti předělání na 4+1, případně 5+1.
V případě rozdělení prostorné ložnice nám vznikne další průchozí pokoj, který může být využit jako pracovna a pokoj pro hosty.
Další možnosti je rozdělení prostorné kuchyně na další ložnici a kuchyni.

V okolí domu se nachází restaurace, supermarket Lidl, Chuchelský háj, Prokopské údolí, supermarket Albert, základní škola a mateřská škola, a další občanská vybavenost. Autobusová zastávka Filmové ateliéry Barrandov je jen jednu minutu chůze od domu.

Cena bytu je 12 900 000 Kč včetně provize a právních nákladů. (tedy 97 000 kč za metr plochy bytu).

Pokud máte zájem o prohlídku bytu nebo jakékoli další informace, neváhejte mě kontaktovat.

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Kříženeckého náměstí, Hlubočepy - Praha 5
ID
N3877
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
135 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
125 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Markéta Petrová

Markéta Petrová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 5.

Podobné nabídky