Prodej rodinného domu, Nezamyslice - Těšice, 143 m2 (ID: 1341418)

Nezamyslice, Těšice


2 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 961 Kč /měs.

(Cena včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Nezamyslicích

Popis

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům 3+1 s předzahrádkou a dvorem, situovaný v klidné části obce. Z vstupní chodby je přístup do útulného obývacího pokoje, vybavené kuchyně s jídelním koutem, odkud lze pohodlně vyjít na dvůr. Ve druhém patře se nachází dva samostatné, neprůchozí pokoje a přístup na půdu, což umožňuje využití prostoru.

Dům disponuje částečně dlážděným dvorem s přístupem do sklepa. Součástí pozemku je také multifunkční dílna (garáž), která je přístupná zezadu nemovitosti a nabízí široké možnosti využití.

Pokud jde o technické vybavení, dům je napojen na septik, plyn, elektřinu a disponuje vlastní studnou. Komfort bydlení zajišťují plastová okna, podlahové elektrické vytápění, doplněné o elektrické přímotopy a krbová kamna pro příjemné teplo v chladnějších měsících. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Nemovitost je částečně zateplena. Pokud máte zájem o více informací nebo si přejete prohlédnout tuto nemovitost, neváhejte mě kontaktovat.

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Nezamyslice, Těšice
ID
865995
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
143 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
271 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jakub Hanzelka

Jakub Hanzelka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nezamyslicích (okr. Prostějov).

Podobné nabídky