Prodej pozemku pro bydlení, Lipí, 7852 m2 (ID: 1339512)

Lipí


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Lipím

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme na prodej stavební pozemek o celkové výměře 7 852 m2 v obci Lipí u Českých Budějovic (kde najdete veškerou občanskou vybavenost). Nemovitost je možné rozdělit dle územní studie na 6 stavebních pozemků. Dle územního plánu obce je pozemek (7 852 m2) určen k zastavění nízkopodlažními samostatně stojícími rodinnými domy s možností podsklepení nebo podkroví s nadstavbou. Možnost zastavění je maximálně 35 % a minimální velikost pozemku pro výstavbu je 800 m2.

U hranic pozemku se nachází vodovodní přípojka a plynovod. Připojení na elektrické vedení je v těsné blízkosti.

Lipí je klidnou obcí s krásnou přírodou a necelých 10 minut od Českých Budějovic. V Českých Budějovicích naleznete veškeré potřebné občanské vybavení vč. služeb (MŠ, ZŠ, supermarkety, autobusové nádraží, sportoviště, atd.).

Na vyžádání zašleme informační složku s detailní fotodokumentací, vyjádření sítí, informace o okolí a územním plánu. Doporučujeme Vám zhlédnout videoprohlídku, která je součástí inzerátu. Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují – v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.


Pro více informací či objednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře. Na koupi pozemku Vám pomůžeme sjednat financování.

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Lipí
ID
05617
Plocha nemovitosti
7852 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Štěpka

David Štěpka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lipím.

Podobné nabídky