Prodej pozemku pro bydlení, Lipí, 7852 m2

Lipí


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Lipím

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji pozemek (7 852 m2) s projektem na rodinný dům s garáží a objektem apartmánů v Lipí. Jedná se o nadstandartní projekt k výstavbě, který je vhodný pro náročnější klienty. Projekt na rodinný dům o dispozici 6+kk a třech apartmánech. Přístup do objektu bude ze severní strany objektu z přilehlé místní komunikace. Obytné části budovy a zahrada jsou orientována na severozápad. Vytápění domu pomocí podlahového systému a elektřinu je možné čerpat z veřejného zdroje. . U hranic pozemku se nachází vodovodní přípojka a plynovod. Připojení na elektrické vedení je v těsné blízkosti.

Lipí je klidnou obcí s krásnou přírodou a necelých 10 minut od Českých Budějovic. V Českých Budějovicích naleznete veškeré potřebné občanské vybavení vč. služeb (MŠ, ZŠ, supermarkety, autobusové nádraží, sportoviště, atd.).

Na vyžádání zašleme informační složku s veškerými informacemi. Doporučujeme Vám zhlédnout videoprohlídku, která je součástí inzerátu. Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují – v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.


Pro více informací či objednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře. Na koupi pozemku Vám pomůžeme sjednat financování.

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Lipí
ID
05617-1
Plocha nemovitosti
7852 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Štěpka

David Štěpka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lipím.

Podobné nabídky