Prodej pozemku pro bydlení, Lipno nad Vltavou, 786 m2

Lipno nad Vltavou, okres český krumlov


4 995 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 805 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Lipně nad Vltavou

Popis

Představujeme prémiový stavební pozemek č.32 o výměře 786m2 na samém okraji zástavby u lesa s výhledem na Lipno.

Tento pozemek se nachází v oblíbené části obce Lipno nad Vltavou - Slupečná, v sousedství stávající zástavby rodinných domů. Jedná se o jihozápadní svah s výhledem na vodní hladinu, inženýrskými sítěmi v dosahu pozemku a s přístupem z obecní asfaltové komunikace. Hlavní výhodou je lokalita posledního stavebního pozemku u lesa, která zajišťuje soukromí a klid v přírodě, s docházkovou vzdáleností do centra obce.

Dle aktuálního ÚP se jedná o vymezené plochy pro bydlení v prostředí umožňující nerušený a bezpečný pobyt a každodenní rekreaci a relaxaci obyvatel, zejm. pozemky bytových domů, pozemky rodinných domů, pozemky související dopravní a technické infrastruktury a pozemky veřejných prostranství.

Na celou lokalitu byla pořízena územní studie, která upřesňuje podmínky využití v území. Na předmětném pozemku je platný limit dvě nadzemní podlaží plus podkroví a 20% zastavitelnosti.

Tento pozemek je tedy vhodný pro náročného zájemce, který využije jeho umístění a možnost soukromí pro svůj unikátní projekt, nebo pro investora, který pozemek dále zhodnotí.

V okolí jsou dostupné veškeré lipenské rekreační aktivity, bobovka, sjezdovky, turistické trasy, stezka v korunách stromů, cyklostezka, ale i pláž a centrum Lipna. Jedná se o lukrativní příležitost využití poslední volných stavebních ploch. Nabízíme poradenské služby, inženýring a kompletní služby spojené s prodejem nemovitostí.

Pro více informací kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě a domluvte se na nezávaznou prohlídku.

Cena
4 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Lipno nad Vltavou, okres český krumlov
ID
000149
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
786 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Marek Ertl

Ing. Marek Ertl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lipně nad Vltavou.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky