Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, Mariánskolázeňská, 79 m2

Mariánskolázeňská, Karlovy Vary


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Bytová jednotka se nachází na adrese Mariánskolázeňská 308/33 - Karlovy Vary, "přes ulici" koryto řeky Teplá, Císařské lázně, Grandhotel Pupp či stanice lanovky k rozhledně Diana!

Dispozice 3+1+komora v mezipatře, jednotlivé pokoje jsou navzájem neprůchozí, celková plocha 80,5 m2. Jedná se o jediný byt na patře v malém společnství vlastníků. Byt je po celkové rekonstrukci včetně výměny dřevěných oken. Od dokončení rekonstrukce nebyl byt trvale užíván, sloužil pouze majiteli k rekreačnímu pobytu a nebyl pronajímán ke krátkodobému komerčnímu ubytování! Vlastníkem nemovitosti je jedna fyzická osoba české národnosti, zaručujeme snadný převod vlastnického práva. V loňském roce na domě proběhla výměna střešní krytiny a oprava + barvení fasády.

Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči; chladnička s mrazákem, myčka nádobí, varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba. Chodba má velkorysé vestavěné skříně. Součástí prezentace je fotodokumentace bytu dle aktuálního stavu a vybavení, včetně dispozičního plánku bytu. Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel s možností vzdáleného ovládání. Každá místnost má velká okna, tím je zaručeno příjemné prosvětlení prostoru. Orientace oken; pokoje jsou na mírný jihozápad, koupelna a kuchyně jsou na severo-východ, výhled z pokojů je bez omezení dalších staveb, do velké zalesněné stráně.

Karlovy Vary jsou známé svou lázeňskou atmosférou; léčivé prameny a kolonády jsou samozřejmostí. Naleznete zde ale i divadlo, muzeum, vyhlídkovou rozhlednu Dianu, kam se dostanete také lanovkou, ale i velké množství zeleně, město obklopují lesy se spoustou tras na procházky v přírodě i delší výlety.

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Mariánskolázeňská, Karlovy Vary
ID
N02823
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
79 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Kocourek

Michal Kocourek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky