Prodej pozemku pro bydlení, Chvalšiny, 52315 m2

Chvalšiny, okres český krumlov


9 995 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 633 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Chvalšinách

Popis

Představujeme tento komplex rozsáhlých pozemků na kraji obce Chvlašiny s výhledem na Kleť, určených k budoucí výstavbě.

Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl ve výši ideální 1/2 souboru pozemků s celkovou výměrou 52.315 m2, z toho:

cca 14.900m2 - plochy pro bydlení
cca 27.000m2 - plochy územních rezerv pro bydlení - ÚRB 2
cca 10.400m2 - plochy zemědělské

Dle územního plánu je část ploch zařazena do kategorie: Plochy bydlení, přípustné jsou stavby rodinných i bytových domů a rodinné rekreace, vč. dopravní a technické infrastruktury. Podíl zastavěných ploch může činit až 35 % plochy pozemku. Limit 1-3 podlaží + obytné podkroví.

Část ploch je zařazena do kategorie: ÚRB 2 - plochy územních rezerv pro bydlení. Předpokladem pro transformaci ploch územních rezerv na zastavitelné plochy je pořízení územní studie a příslušné změny Územního plánu s prověřením vyčerpání rozvojových možností pro bydlení v dané lokalitě sídla Chvalšiny naplněním zastavitelné plochy CHVALŠINY D1 minimálně z 50 % její výměry.

Z hlediska tech. infrastruktury je dle ÚP počítáno s připojením na trafostanici a obecní vodovod, v dosahu i ČOV. Na katastru nemovitostí již odděleny parcely pro budoucí komunikace.

Krásné výhledy do přírody na okolní vrchy a Kleť (CHKO Blanský les), včetně umístění na klidném okraji obce tvoří zajímavou příležitost ke koupi podílu na pozemku, za účelem dalšího zhodnocení a vybudování ZTV.

V docházkové vzdálenosti je dostupná občanská vybavenost obce Chvalšiny vč. náměstí, obchodů, restaurací atd. V okolí najdete vše potřebné k bydlení a rekreaci. Dojezdová vzdálenost do Č. Krumlova 11km a Č. Budějovic 30km.

Kontaktujte specialistu pro více informací.

Cena
9 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Chvalšiny, okres český krumlov
ID
000144
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
52315 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Marek Ertl

Ing. Marek Ertl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chvalšinách.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky