Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, 74 m2 (ID: 1330068)

Karlovy Vary


2 369 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 290 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Hledáte investiční příležitost či nové bydlení v centru Karlových Varů? Máme pro Vás nadstandardní byt s balkonem, o velikosti 74 m2, s možností využití společné zahrady, náležící k domu. Rybáře jsou do počtu obyvatel druhou největší místní částí Karlových Varů.

Název Rybáře (původně Wisshern nebo Fischern) odkazuje na původní povolání zdejších obyvatel. Ve čtvrti se nachází Horní nádraží města, přírodní koupaliště Rolava, kostel Povýšení sv. kříže, kostel svatého Urbana a vzorkovna bývalé porcelánky Karla Knolla.

Náš byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Disponuje 4 místnostmi včetně kuchyně. V současnosti je byt vyklizený, vymalovaný a připraven sloužit novému majiteli. Dominantou místností jsou vysoké stropy a jediný balkon v celém domě s výhledem na kostel sv. Urbana.

Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s troubou a lednicí. Ostatní pokoje jsou bez vybavení. Koupelna disponuje sprchovým koutem a toaletou. Podlaha je z větší části laminátová. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost.

Dostupné parkování před domem či v přilehlé ulici.

Tímto Vás zveme na prohlídky tento víkend dne 9. a 10.9. 2023. Napište si o svůj čas prohlídky.

Financování koupě bytu zajistíme, hypoteční úvěr spočítáme do 2 dnů, zařídíme fixaci hypoteční sazby v době jejich růstů, nejnižší úrokové sazby.


Cena
2 369 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Karlovy Vary
ID
2399
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Olga Čada

Olga Čada

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky