Prodej rodinného domu, Loučná nad Desnou, 200 m2 (ID: 1327757)

Loučná nad Desnou


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(kompletní cenová nabídka včetně všech obvyklých poplatků a služeb)


Regionální dodavatelé v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Hledáte ke koupi zajímavý dům se zahradou, který by mohl sloužit pro trvalé bydlení, soukromou rekreaci či k realizaci podnikatelského záměru? Každou z těchto vizí lze naplnit při koupi této nabídky v centru Loučné nad Desnou na úpatí Jeseníků:

Nabídku tvoří atypický dvoupodlažní rodinný dům s půdní vestavbou a zatravněnou zahradou o výměře 1.165 m2, zděná dvojgaráž s navazujícími dílnami, pergola s udírnou, skleník s kompostem, kůlny a šopy.

Dům je z větší části podsklepený a nachází se v udržovaném obyvatelném stavu, v závislosti na plánech budoucího vlastníka však zde budou určité investice potřeba. Obě podlaží mají stejný půdorys s dispozicí 2+1 se samostatnými toaletami, koupelnami a spížemi, přičemž v 1. NP je z hlavní obytné místnosti vstup na zděnou zasklenou verandu, ve 2. NP je nad tímto prostorem zastřešená dřevěná terasa (již bez oken). Celkem tedy 2x 68 m2. V půdní vestavbě se pak nachází další vytápěná obytná místnost o ploše cca 15 m2 s vikýřovým oknem směrem do zahrady. Společně se schodištěm a vstupní předsíní má pak celková užitná plocha domu cca 164 m2.

Dům je napojen na vlastní studnu, rozvody vody jsou v plastu, odpady odvádí novými svody obecní kanalizace. Přípojky plynu a vody z veřejného řádu jsou přivedeny k pozemku. Celý dům je vytápěn kotlem na pevná paliva s novými rozvody do radiátorů, komín je vyvložkovaný. Je také opravená střecha – nyní dům kryje holandský šindel. Vše bylo modernizováno před cca 15 lety. Rozvody elektřiny jsou v 1. NP vedeny v hliníku, ve 2. NP pak již v mědi. K ohřevu vody slouží 2 el. bojlery. Z kuchyně v 1. NP je vstup na zahradu, kde se přímo nabízí vybudování terasy, která zde v minulosti možná i byla – je zde zpevněná plocha. V suterénu domu se pak vedle kotelny se skladem paliva (dřevo/uhlí) nachází také sklady vhodné pro uchovávání brambor a ovoce – na zahradě jsou plodící jabloň, švestka a višeň. Vedlejší stavbu tvoří dvojgaráž s navazujícími dílnami a půda nad garáží.

Ať už tedy hledáte místo vhodné pro sebe a své blízké, nebo k podnikání, tato nabídka umožňuje oboje – ostatně 2. NP domu již bylo upraveno a užíváno k ubytování hostů a z vedlejší stavby by mohla být krásná vinárna, kavárna či cukrárna. Možná o dalším využití těchto nemovitostí rozhodnete právě Vy.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte pro bližší informace a případnou domluvu osobní prohlídky makléře této nabídky.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kompletní cenová nabídka včetně všech obvyklých poplatků a služeb
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Loučná nad Desnou
ID
00825
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
180 m2
Plocha nemovitosti
1398 m2
Plocha nebytových prostor
50 m2
Plocha zahrady
1165 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Valouch

Vladimír Valouch

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Loučné nad Desnou.

Podobné nabídky