Prodej rodinného domu, Sheikh Mohammed bin Zayed Road Al Barari, Spojené arabské emiráty, 600 m2

Sheikh Mohammed bin Zayed Road Al Barari, Spojené arabské emiráty


63 985 726 Kč /za nemovitost

(včetně DPH, včetně provize)


Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní vilu 7+1 s obytnou plochou 600 m2 v kvalitním projektu The Nest, který se nachází v oblasti Al Barari. Domy disponují 4 ložnicemi, zahradou s bazénem a pozemkem o rozloze 1060 m2. Projekt se nachází nedaleko Mohammed bin Zayed Rd., jedné z hlavních dopravních tepen po Shayek Zayed Rd., a je známý především svou bohatou botanickou zahradou, ve které je celý komplex postaven.

Projekt The Nest je jeden z mála projektů v Dubaji, ve kterém výstavba tvoří méně než 40 % celkové rozlohy. Nadpoloviční většinu pozemků tvoří zeleň. Součástí Al Barari je botanická farma, kde jsou rostliny pěstovány a poté vysázeny do okolí vil.

Všechny vily mají již dokončenou kuchyni, koupelny, garážová stání pro 2 auta, bazén a zahradu. Vily jsou prodávány bez zařízení nábytkem. Máme ovšem k dispozici česky mluvícího designéra, který má mnoholeté zkušenosti v Dubaji (do jeho portfolia patří např. vily na Palm Jumeirah, byty v Dubai Marina či Burj Khalifa).

Prohlídky jsou zajištěny česky mluvícím agentem v Dubaji.

Třída energetické náročnosti G je uvedena pouze dočasně z důvodu plnění zákonných požadavků, průkaz je zadán k vypracování.

Cena
63 985 726 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Sheikh Mohammed bin Zayed Road Al Barari, Spojené arabské emiráty
ID
N4580
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
600 m2
Plocha nemovitosti
1060 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky