Prodej rodinného domu, Pomorie (Поморие), Bulharsko, 175 m2

Pomorie (Поморие), Bulharsko


7 159 975 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Poslední dům v projektu! Uvádění do provozu je plánované na prosinec 2025. Luxusní domy v novém projektu Victoria Paradise - váš rajský únik u moře!
Victoria Paradise je nejnovějším prémiovým rezidenčním komplexem, který spojuje pohodlí moderního života s typickým středomořským stylem. Nachází se v blízkosti oblíbených komplexů Victoria Residences a Victoria Summerset, v oblasti Pomorie známé svými vinnými masivy a nádherným mořským panoramatem.
Komplex nabízí 42 luxusních domů s vlastními dvory a parkovacími místy. Každý dům je navržen a postaven s důrazem na moderní architekturu a vysoce kvalitní materiály, zajišťující bezpečnost a komfort. Domy jsou dokončovány na klíč podle individuálních požadavků klienta, s možností volby interiérových prvků.
Nádherně navržené zelené plochy, velký bazén a pohádkové vodní altánky poskytují místa pro relaxaci a odpočinek ve středomořském prostředí. Komplex je vybaven veškerou infrastrukturou, včetně uliční sítě, osvětlení, elektřiny, vodovodu a kanalizace, zajišťující pohodlný a bezstarostný život pro jeho obyvatele.
Nenechte si ujít možnost vlastnit luxusní dům v Victoria Paradise - váš klidný únik u moře! Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku ještě dnes. Vaše vysněné bydlení u moře je jen na dosah!
Možnost prodeje na splátek po dobu výstavby.
Konkrétní dům popsán v inzerátu je 5+kk, má celkovou plochu 175,35m2, vlastní dvůr 300,39m2 a krásný výhled na moře.
Poplatek na údržbu činí pouze 10.80€/m2 ročně a zahrnuje údržbu společných prostor i soukromých dvorků každého domu. Cena je stanovena na stupeň dokončení "na klíč", a s nábytkem a vybavením rádi pomůžeme!

Cena
7 159 975 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Pomorie (Поморие), Bulharsko
ID
F12298
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
175 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
175 m2
Plocha nemovitosti
300 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky