Prodej rodinného domu, Primošten, Chorvatsko, 196 m2 (ID: 1399245)

Primošten, Chorvatsko


14 245 625 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme exkluzivně dům s čtyřmi apartmány v prvotřídní lokalitě v Primoštenu, s výhledem na moře. Tento apartmánový dům spojuje nádherné výhledy na moře a staré město s výhodnou vzdáleností pouhých 500 metrů od pláže.

Popis jednotlivých apartmánů:
Studio apartmán v přízemí (28 m²): Ideální pro páry či sólové cestovatele, tento útulný apartmán nabízí pohodlné ubytování.
Jednopokojový apartmán v přízemí (37 m²): Vhodný pro ty, kteří vyhledávají prostornější apartmán s jednou ložnicí.
Apartmán v prvním patře (65 m²): Tento apartmán na prvním patře je prostorný a skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje, koupelny a kuchyně. Poskytuje veškerý komfort pro pohodlný pobyt.
Apartmán ve vysokém půdním prostoru (60 m²): Čtvrtý apartmán, nacházející se ve vysokém půdním prostoru, disponuje dvěma ložnicemi, vedlejší místností, kterou lze využít jako další ložnici, obývacím pokojem, koupelnou a kuchyní.

Každý apartmán disponuje vlastní terasou či malou zahradou, což nabízí dokonalé místo pro relaxaci a výhled na okolní krásu.

Dům je samostatně stojící a rozkládá se na třech podlažích. Celková obytná plocha dosahuje 196,00 m², zatímco pozemek má rozlohu 225,00 m². Dům je plně vybaven a disponuje dvěma parkovacími místy. Kromě toho se můžete těšit na balkon a terasu s ohromujícím výhledem na moře.

Tato nemovitost je vynikající investiční příležitostí a zaručuje pohodlné ubytování v blízkosti pláže a historického centra Primoštenu.
V předchozí sezóně dosáhl zisk ze tří apartmánů 26 000 €, a s čtvrtým, největším, lze přidat dalších 10 000 EUR, i přesto, že letošní sezóna byla krátká, trvající od konce června do prvního září. Nenechte si ujít tuto výhodnou příležitost s nabídkou od agentury Dalmatinka, která nabízí pronájem těchto apartmánů s provizí ve výši 25 %, navíc jejich vlastní uklízečky za poplatek 40 EUR na apartmán vám zajistí bezstarostný výnos.
Tento podnik je hodnocen 9,5 z 10 hvězdiček na Booking, což znamená, že si zde budete užívat kvalitního servisu.

Pro více podobných nabídek a informací a domluvení prohlídky této jedinečné nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Vaše příležitost na skvělou investici a luxusní bydlení je na dosah ruky.

Cena
14 245 625 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Primošten, Chorvatsko
ID
F12263
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
196 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
196 m2
Plocha nemovitosti
225 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky