Prodej pozemku pro bydlení, Březová-Oleško, Průběžná II., 1700 m2

Průběžná II., Březová-Oleško


9 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 46 704 Kč /měs.

(cena je včetně provize a služeb RK)


Regionální dodavatelé v Březové

Úklidové služby

Popis

Nabízíme na koupi velmi pěkný pozemek, nedaleko od Prahy, na pravém břehu řeky Vltavy – vodní nádrže Vrané.

Rozlehlý stavební pozemek o výměře 1.700 m2 je situovaný v klidné lokalitě (ke koupi je i sousední pozemek o výměře 1.427 m2 se stavbou RD). Je jen mírně svažitý, jižním směrem. Rozměry pozemku jsou přibližně 35 x 40 m, s napojením na veřejnou komunikaci. Na pozemku jsou vzrostlé lesní a ovocné stromy.
IS: nedaleko od pozemku je obecní vodovod – možnost napojení, o přípojku elektřiny je již požádáno. Projekt na výstavbu kanalizace (a rozšíření vodovodu) v obci je již schválen, realizace výstavby se předpokládá v roce 2025. Hlavní využití pozemku podle územního plánu: „stavby pro bydlení v rodinných domech se zahradami, nebo stavby pro rodinnou rekreaci“. Zastavět se může 20% plochy pozemku pro vlastní stavbu domu včetně garáže a 10% plochy pozemku pro zpevněné plochy.
Prostředí je příjemné, klidné. V blízkém okolí pozemku jsou rodinné domy, nedaleko je vyhlídka nad vodní nádrží Vrané, východním směrem jsou rozsáhlé lesy, louky…
Lokalita: Oleško je částí obce Březová-OIeško, nachází se 12 km jižně od Prahy, s výbornou dopravní dostupností – autem i PID. V místě je školka, restaurace, obecní úřad, veškerá občanská vybavenost je v okolních obcích. V případě zájmu Vám zprostředkujeme sjednání hypotéky, právní servis, úschovu finančních prostředků.

Cena
9 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize a služeb RK
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Průběžná II., Březová-Oleško
ID
NPDO5468
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1700 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Petr Doležal

Ing. Petr Doležal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Březové.

Podobné nabídky