Prodej pozemku pro bydlení, Březová-Oleško, 743 m2

Březová-Oleško


4 792 350 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 839 Kč /měs.

(Cena včetně realitních a právních služeb )


Regionální dodavatelé v Březové

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost ve vyhledávané lokalitě Oleško u Zvoleného. Tato pozemková parcela o výměře 742 m2 je ideálním místem pro vaše budoucí bydlení nebo rekreační užívání. Zajímáte-li se o klidný život v krásném prostředí s přírodními krásami a současně s dobrou dostupností k městu, tato nabídka je pro vás tou pravou.

Hlavní informace o nemovitosti:

Výměra pozemku: 742 m2
Inženýrské sítě: elektřina, voda (vlastní vrtaná studna s čerpadlem), odpadní voda (jímka)
Zastavitelnost dle územního plánu: 20%
Zpevněné plochy: 10%
Možnost trvalého bydlení i rekreačního využití
Popis chaty:
Na pozemku stojí starší dřevěná chata s číslem popisným, do které je zavedena el.energie, voda a má WC. Jelikož se jedná o stavební pozemek , lze chatu využívat rekreačně a užívat si klid tohoto místa, do doby než si vyřídíte stavební povolení na stavbu nového rodinného domu , který lze řešit i dřevostavbou. V územním plánu je pozemek veden jako stavební s celkovou možností zastavěnosti 20% a 10% pro zpevněné plochy. V blízkosti pozemku se nacházejí již nově postavené domy, které slouží k trvalému bydlení. Hlavní rysy chaty zahrnují:

Elektřina a sociální zařízení
Vytápění na tuhá paliva
Tato nemovitost je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a příjemné prostředí pro trvalé bydlení nebo jako rekreační útočiště. Okolí nabízí mnoho příležitostí pro outdoorové aktivity a relaxaci v přírodě.Vzdálenost od Prahy cca.20 km , Zvole 7 km , Dolní Břežany 15 km.

Nabídka stavebního pozemku s chatou Oleško u Zvole je zcela jedinečná. Nezmeškejte tuto příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku nemovitosti. Těšíme se na vaše zájmy a na možnost vám pomoci uskutečnit vaše plány ohledně této skvělé nemovitosti.

Cena
4 792 350 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně realitních a právních služeb
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Březová-Oleško
ID
PS_01457
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
743 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Novák

Petr Novák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Březové.

Podobné nabídky