Prodej rodinného domu, Písařov, 120 m2

Písařov


2 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 059 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Písařově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Vstupte do příběhu svého nového života v tomto domě v srdci malebné obce Písařov. Kousek od všeho, co potřebujete, tato nemovitost nabízí nejen pohodlí a klid, ale také příležitost vytvořit si vlastní domov nebo příležitostné rekreační bydlení s výhledem na krásy přírody.

Otevřete dveře tohoto domu a vstupte do prostorného obydlí o velikosti 3+KK.
Z chodby je vstup do koupelny s vanou pro relaxaci po náročném dni. Samostatné WC dodává další úroveň komfortu pro obyvatele, nechybí zde ani špajz.

V přízemí vás uvítá kuchyně s jídelním koutem a útulný obývací prostor kde Vás hřeje teplo kamny na tuhá paliva. Odtud vedou dveře do ložnice kde je dost prostoru na skříně, které každý z nás uvítá jako úložný prostor.

Vytáhněte se do podkroví, kde se nachází letní místnost! A co víc, tato oblast nabízí potenciál pro budoucí rozšíření o další místnosti dle vašich představ.

I přesto, že nyní není zcela modernizovaný, poskytuje vám neopakovatelnou šanci realizovat vlastní vize a sny o bydlení.
Zohlednění nutné rekonstrukce je reflektováno v ceně této nemovitosti. Právě tato transparentnost nám umožňuje nabídnout vám možnost vytvořit si z tohoto domu skvostné a moderní obydlí.

Kromě interiéru láká venkovský život také prostorná zahrada v mírném svahu, která je dokonale oplocená pro váš klid a bezpečnost.
Podle platného územního plánu je tato zahrada vyhrazena jako plocha pro venkovské bydlení, což otevírá možnosti pro budoucnost.
Díky této poloze máte jedinečnou příležitost jednat o přistavění dalšího venkovského stavení, které bude nejen doplňovat atmosféru okolní krajiny, ale také zvýší potenciál tohoto pozemku. To přináší volnost pro ty, kteří sní o vlastním rustikálním domově s půvabem venkovského prostředí.

Tento dům není jen střechou nad hlavou – je to místo, kde začíná váš příběh. Uvolněte se, těšte se na klidné večery v objetí přírody a společně s rodinou tvořte nezapomenutelné vzpomínky.

Písařov je více než pouhá obec – je to komunita s veškerým občanským vybavením. Základní škola, mateřská škola, obchod s potravinami, a pro milovníky čerstvého masa je tu také prodejna. Budova obecního úřadu slouží nejen k administrativě, ale i k pořádání kulturních a sportovních událostí, a dokonce k zajištění poštovních služeb.

Přítomnost značené cyklo a pěší trasy umožňuje průzkum okolní krajiny, zatímco v zimě si můžete užít běžkařskou trasu. Pro milovníky zimních radovánek jsou v dosahu i lyžařské vleky.

Pokud jste připraveni zavítat do tohoto jedinečného domu, kontaktujte nás a dovolte nám být průvodcem na cestě k vašemu novému domovu. Vaše nová kapitola začíná právě zde.

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Písařov
ID
28
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1640 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bronislava Švédová

Bronislava Švédová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Písařově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky