Prodej rodinného domu, Mukařov, U Požáru, 220 m2

U Požáru, Mukařov


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Mukařově

Úklidové služby

Popis

Rodinný dům po kompletní rekonstrukci původní podsklepené prvorepublikové vily se nachází v unikátní klidné lokalitě obce Mukařov - Srbín v těsné blízkosti rybníku Požár. Obec Mukařov leží na cestě mezi obcí Říčany a Jevany. Patří tedy do velmi oblíbené rezidenční oblasti s dobrou dostupností do hlavního města. Kompletní rekonstrukce s nadstavbou splňuje veškeré nároky moderního bydlení s ohledem na nízkou energetickou náročnost - PENB typu B. V domě je instalováno podlahové vytápění tepelným čerpadlem, ohřev vody a solární ohřev v kombinaci s plynovým kotlem. Nová okna s dvojsklem, vlastní studna v kombinaci připojení na vodovodní řád a kanalizaci. Dům je obklopen rozlehlou zahradou se vzrostlými stromy, která nabízí možnost vybudování bazénu, garáže či tenisového kurtu.


V prvním patře se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem s výhledem na hladinu blízkého rybníku. Obývací pokoj má přípravu pro instalaci krbu. Samozřejmě nechybí hostinská koupelna. Do prvního patra vstoupíte po původním zrekonstruovaném žulovém schodišti. Toto patro nabízí dva pokoje se společnou terasou a výhledem na hladinu rybníka a okolní zeleň a jeden pokoj orientovaný do zahrady. Pro všechny pokoje slouží dvě koupelny. Do posledního, druhého patra vstupujete po novém dřevěném schodišti. Toto patro nabízí dvě další podkrovní ložnice, koupelnu a místnost technického zázemí. Historický, původní sklep zahrnuje vinárnu, sklepní místnost se studánkou, trezor a centrální vysavač.



Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
U Požáru, Mukařov
ID
526217
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1793 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mukařově (okr. Praha-východ).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky