Prodej rodinného domu, Mukařov, 170 m2

Mukařov


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)


Regionální dodavatelé v Mukařově

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji unikátní dům s dispozičním rešením 5+kk s bungalovem 2+kk dle návrhu architekta Ivana Kroupy na krásném pozemku sousedícím s lesem o rozloze 2 900 m2 v Mukařově. Součástí je stavební povolení na rozšíření zahradního domku na plnohodnotný dům dle atraktivní studie. Okolí domu poskytuje pro budoucí majitele absolutní soukromí, zároveň přilehlá zeleň a lesy nabídnou dostatek příležitostí pro sportovní aktivity. Nemovitost získala architektonické ocenění, obě realizace byly uvedeny ve světovém atlasu architektury Phaidon jako jedny z mála staveb České republice. Dům pro hosty obdržel Grand prix za architekuru a absolutní hodnocení v kategorii Interiér.
Samostatná vila s dispozicí 5+kk nabízí interiér, který se rozprostírá na 3 podlažích. V přízemí stavby se nachází kuchyně s jídelnou, z níž vede schodiště do obývacího pokoje v prvním patře. Zde je k dispozici hlavní ložnice s en-suite koupelnou. V dalším patře je pokoj s balkónem, koupelna a ateliér. Z mezzaninu vedou schody nahoru do dalšího patra s pokojem, který má 2 terasy.
Domek pro hosty s dispozicí 2+kk (obytná plocha 72m2) je strategicky zasazen doprostřed pozemku a nabídne tak maximální soukromí. Interiér s exteriérem propojuje na každé straně prosklená stěna a na jižní straně stavby terasa. Důmyslné řešení a velkou variabilitu členění interiéru poskytuje velká stěna, díky které lze rozdělit a zvětšit obytnou nebo jídelní část.

Lokalita:

Malebná obec Mukařov představuje velmi žádanou lokalitu s dobrou dostupností do centra Prahy, vzdálené cestou autem cca 30 minut. V okolí je veškerá občanská vybavenost, nachází se zde mateřská škola, ZŠ, restaurace, obchody, dva praktičtí lékaři. V blízkosti je pak prestižní škola Open Gate.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Mukařov
ID
0722
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2900 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Třeček Marek

Třeček Marek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mukařově (okr. Praha-východ).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky