Prodej rodinného domu, Prostějov, Bohumíra Šmerala, 150 m2

Bohumíra Šmerala, Prostějov


9 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 609 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Prostějově

Popis

Stavba zahájena - Poslední dům na prodej- Dokončení 2023.
Nabízíme k prodeji novostavbu nadstandardního zděného řadového rodinného domu, situovaného v atraktivní neopakovatelné lokalitě - na ulici Bohumíra Šmerala. Poloha domu je unikátní, dům je v centru a přitom ve zcela klidné lokalitě, postaven v zahradách rodinných domů, v sousedství Kolářových sadů (hvězdárna). Přímo u domu nové dětské hřiště. Veškeré služby a městská infrastruktura v pěší dostupnosti. Zahrada směrem na jih. Před domem dokončena nová asfaltová komunikace s parkovacími stáními. V průběhu roku 2021 má projít celá okolní zeleň revitalizací.
Dům je přístupný i zezadu po soukromém chodníku vedle krajního domu. V zadním oplocení branka.
Dům je v souboru 4 řadových domů shodného provedení, vždy navzájem odskočených z důvodu vytvoření soukromí na terase za domem. Dům je patrový a je tvořený bytovou jednotkou 5+kk s garáží. V přízemí domu je garáž pro 1 osobní automobil, vstupní chodba/předsíň, technická místnost/šatna, koupelna se sprchovým koutem a WC, spíž, chodba, kuchyně a obývací pokoj. V patře je chodba, ložnice se šatnou, 2 dětské pokoje, pracovna/šatna/pokoj pro hosty a koupelna se sprchovým koutem, vanou a WC. Garáž je přístupná i z interiéru domu. Všechny pokoje jsou samostatné.
Před domem je vlastní předzahrádka s dalšími dvěma parkovacími místy. Za domem je dostatečně velká terasa, která je odcloněná částečně odskočením domů a částečně neprůhledným oplocením. Zahrada za domem má přibližně délku 22 metrů.
Stavební provedení domu a jeho vybavení je plně odpovídající současnému standardu moderního městského rodinného bydlení. Výměra podlahové plochy je nadstandardní.
Výstavba inženýrských sítí již zahájena, zahájení výstavby jaro 2022. Předpokládaný termín dokončení konec roku 2023.
S ohledem na fázi stavby je možné dle požadavku klienta měnit dispoziční řešení domu i použité vybavení a technologie.

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Bohumíra Šmerala, Prostějov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
350 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Čundrla

Pavel Čundrla

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově.

Podobné nabídky