Prodej bytu 3+1, Praha - Černý Most, Cíglerova, 75 m2 (ID: 1278098)

Cíglerova, Praha, Černý Most


Rezervováno
7 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 695 Kč /měs.

(TATO NEMOVITOST JE REZERVOVÁNA!)


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

TATO NEMOVITOST JE REZERVOVÁNA!

Hledáte pro svou rodinu krásný slunný třípokojový byt s lodžií v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností na Praze 9 – Černém Mostě, přímo u stanice metra a nové železniční zastávky Rajská zahrada? Pak Vám nabízím exkluzivně ke koupi kompletně zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s uzavíratelnou lodžií a sklepem v Cíglerové ulici. Tato prostorná bytová jednotka s podlahovou plochou 72 m2, lodžií 3,2 m2 a sklepem 2 m2, se nachází ve 4. patře kompletně revitalizovaného desetipatrového bytového domu.


Tento útulný byt má centrálně umístěnou prostornou předsíň (5,6 m2) s komorou, odkud jsou vstupy do dvou severozápadně orientovaných pokojů (2x 13,5 m2), do koupelny s vanou a WC a do jihovýchodně orientovaného obývacího pokoje (18,6 m2). Z něj je vstup do kuchyně (12,4 m2) s rohovou kuchyňskou linkou vybavenou zabudovanými elektrospotřebiči a na uzavíratelnou lodžii směrovanou do klidného vnitrobloku s parkovou úpravou. V bytě jsou dřevěné dveře a obložky, plastová okna a na podlahách je v předsíni a v koupelně dlažba a v pokojích jsou plovoucí podlahy.


Bytový dům je po kompletní revitalizaci - zateplení obvodového pláště (Energetický štítek třídy C), rekonstrukce lodžií, nové stoupačky, odpady plastové a nový výtah. K bytu náleží sklepní kóje, nacházející se v 1.PP domu.


V této lokalitě je kompletní občanská vybavenost včetně ZŠ, MŠ, polikliniky a dalších služeb a obchodů . Parkování je možné přímo u domu na přilehlých parkovištích bez modrých zón. V okolí je několik parků s množstvím dětských hřišť a sportovišť.


Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zdarma zajistíme za nejlepších podmínek na trhu u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou Vám mohu zaslat i ve virtuální podobě.

Stav
Rezervováno
Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
TATO NEMOVITOST JE REZERVOVÁNA!
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Cíglerova, Praha, Černý Most
ID
00494
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Patro
5. z 10
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
590 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexander Koenigstein

Alexander Koenigstein

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze.

Podobné nabídky