Prodej bytu 3+1, Praha - Kamýk, Pšenčíkova, 68 m2 (ID: 1387479)

Pšenčíkova, Praha


6 780 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 311 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Hledáte byt určený k renovaci podle svých představ? Měl by se nacházet na Praze 12, ideálně nedaleko zeleně a plné občanské vybavenosti? Pokud jste si odpověděli kladně, pak jednotka o dispozici 3+1, která se nachází v panelovém domě v ulici Pšenčíkova na pražském Kamýku, pro Vás bude tím pravým řešením.

Samotný byt o dispozici 3+1 se rozkládá v 8. NP (ze 13. NP) na ploše 68,7 m² + sklep v 5. patře domu a lodžie přístupná z kuchyně. Díky orientaci na jihozápad je zde zaručen dostatek slunečního svitu. Byt je ve stavu před rekonstrukcí, takže si ho budete moci zrekonstruovat podle svých představ. Koupelna s toaletou jsou obezděny umakartem, kuchyně byla vyměněna před cca 4 lety.

Momentálně je dispozice bytu taková, že vstoupíte do předsíně, z níž se dostanete do všech místností. Najdete zde neprůchozí samostatnou ložnici, neprůchozí samostatný dětský pokoj/pracovnu a v neposlední řadě také obývací pokoj, který je oddělen od kuchyně stěnou s průchodem. Do obývacího pokoje jsou 2 vstupy - skrze kuchyni nebo samostatné dveře z předsíně. Z kuchyně se dostanete na lodžii, kde si můžete dopřát příjemné posezení. Kuchyně v rámci případné renovace nabízí možnost jejího propojení s obývacím pokojem. Byt disponuje samostatnou toaletou a samostatnou koupelnou, do nichž se dostanete opět z předsíně.

Vytápění bytu, stejně jako ohřev vody, jsou zajištěny ústřední dálkovou formou, do bytu je rovněž zaveden plyn pro účely vaření.

SVJ se o dům ukázkově stará, v minulosti zde proběhlo několik rekonstrukcí, všechny byty mají plastová okna a předokenní žaluzie na dálkové ovládání (JZ strana domu), vyměněné stupačky, novou elektroinstalaci, fasáda je zateplená, je zde nový, zátěžový výtah na 1000kg. Prostor sklepů se nachází v suterénu domu. Součástí prodeje je také družstevní podíl na pronajímaném nebytovém prostoru v domě. SVJ má značně naspořeno, nemá nikde úvěry a v budoucnu je plánována investice do fotovoltaiky, domovní ČOV a tepelného čerpadla.

Umístění bytového domu je v blízkosti zeleně, s pěší dostupností zastávky autobusu Cílkova (1 min chůze). Odtud se dostanete autobusem č. 197 na metro B - Smíchovské nádraží (21 min) nebo č. 189 na metro C - Kačerov. V budoucnu bude nedaleko stát i zastávka metra D. Nedaleko bytového domu (do 10 min chůze) se nachází mateřské i základní školy. Na nákupy jsou vhodné dobře vybavené prodejny Albert, Lidl, Penny Market, či Kaufland (vše cca 10-15 min pěšky). Do 10 minut docházkové vzdálenosti máte lékárnu i poštu, drogerii či prodejny OBI, Jysk a Pepco. Pro procházky a odpočinek je ideální nedaleký lesopark Kamýk nebo Modřanská rokle. Tato zelená oblast skýtá mnoho možností pro aktivní i odpočinkové vyžití pro děti i dospělé.

Cena
6 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Pšenčíkova, Praha
ID
11703
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
73 m2
Patro
8. z 13
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
243 m2
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Petr

Ondřej Petr

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze.

Podobné nabídky