Prodej rodinného domu, Loučná nad Desnou, 200 m2

Loučná nad Desnou


2 690 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 820 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Hledáte něco unikátního svou polohou? Tento dům u lesa, nad zámkem a zámeckými zahradami v Loučné nad Desnou, 5 minut od vyhledáváného Ski areálu Kouty nad Desnou, s vlastním pramenem může být váš.

Dům o 200 m2 má v přízemí 2 pokoje a 1 malý pokoj, kuchyň, koupelnu, WC, prostornou chodbu, vstup do menšího sklepa s klenbou, bývalé stáje a dřevník plný dřeva. V obytném podkroví jsou 2 pokoje. Půda je rozměrná a rozdělená na 2 patra. U domu je garáž přibližně o 44 m2.

Pozemek 1 168 m2 s možností získat do pronájmu či odkoupit dalších 1 800 m2. Zahrada 700 m2 plná ovocných stromů.

Dům je určený ke kompletní rekonstrukci. Původně byl vytápěn kotlem na tuhá paliva v přízemí a samostatnými kamny v místnostech v podkroví. Voda je z pramene na pozemku, Dům je napojený na elektřinu. Odpady jsou řešeny septikem.

Z místa je výhled na kopce a klid, a přitom v blízkosti se nachází vše pro pohodlný život: za pár minut jste na zastávce vlaku, či autobusu. V obci kromě řady sportovních a rekreačních možností je i ZŠ, pošta, obchody a i pracovní příležitosti v různých oblastech.

Zajištění financování za nejvýhodnějších podmínek na trhu je pro nás samozřejmostí.

Zavolejte a domluvte si prohlídku.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N98973.

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 1. 2024
Adresa
Loučná nad Desnou
ID
N98973
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1168 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Hana Čecháková

Mgr. Hana Čecháková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Loučné nad Desnou.

Podobné nabídky