Pronájem bytu 2+1, Horka nad Moravou, 1. máje, 100 m2

1. máje, Horka nad Moravou


16 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ vrátná kauce 16.000 Kč + zálohy na energie + provize RK)


Regionální dodavatelé v Horce nad Moravou

Popis

Nabízíme pronájem prostorného cihlového bytu v RD o dispozici 2+1 s balkónem, sklepem a s možností využití zahrady za domem v obci Horka nad Moravou. Byt se nachází v přízemí rodinného domu a má samostatný vchod.
K dispozici je zde pro nájemníky prostorná předsíň, příjemně zařízený obývací pokoj, zařízená ložnice s balkónem s výhledem do okrasné zahrady, kuchyně včetně kuch. linky, sporáku, lednice, koupelna s vanou a pračkou, samostatné WC. Byt je vytápěn plynovým kotlem, ohřev vody zajištěn bojlerem. Byt má vlastní elektroměr a plynoměr. Okna jsou nová plastová se žaluziemi. Podlahy: krásné parkety, dlažby, koberce. Parkovaní před domem, poblíž zastávka MHD (cesta do Olomouce trvá 15 minut).
V obci Horka nad Moravou v dispozici plná občanská vybavenost, řada příležitostí sportovního, kulturního a společenského vyžití i dostatek pracovních příležitostí. Více informací u makléře nabídky. Volný ihned.

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ vrátná kauce 16.000 Kč + zálohy na energie + provize RK
Aktualizováno
22. 1. 2024
Adresa
1. máje, Horka nad Moravou
ID
19049
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Olga Kelnarová

Olga Kelnarová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Horce nad Moravou.

Podobné nabídky