Prodej rodinného domu, Vidnava, Svobodova, 250 m2

Svobodova, Vidnava


2 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 249 Kč /měs.

(ZLEVNĚNO!)


Regionální dodavatelé v Vidnavě

Popis

Máte rodinu a hledáte pro ní vlastní bydlení? Chcete radějí velký prostor, ve kterém můžete tvořit a realizovat své nápady a při tom u toho relaxovat na zahradě? Pokud ano, tak právě čtete ten správný inzerát. Jesenická realitní Vám nabízí rodinný dům na Jesenicku v malém krásném městě Vidnava, nedaleko Polských hranic.

Dům leží v klidné a nerušené části města jen několik metrů od centra města. Přednosti domu jsou opravdu prostorné pokoje v přízemí a v prním podlaží, kde je i balkón s krásným výhledem do zahrady. Díky těmto prostorům, dům pojme dvě rodiny. Při vstupu do domu, procházíme chodbou a vstupujeme do kuchyně, přes kuchyň vstupujeme do obývacího pokoje a po levé straně se nachází ložnice. V přízemí je i koupelna, dětský pokoj a kotelna. Po schodech se vydáme do patra, kde jsou dva další pokoje, jeden je s balkónem s výhledem do zahrady.

Pozemek u domu má celkovou plochu 736 m2. V domě byla dělaná částečná rekonstrukce, byla vyměněná dřevěná okna za plastová a el. vedení, které je v mědi. Voda je městská, odpady jsou svedene do místní čističky.Vytápění domu je na tuhá paliva a plyn, v obývacím pokoji je krb. Zdroj teplé vody zajišťuje el. bojlér. K domu je i garáž pro váš automobil.

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
ZLEVNĚNO!
Aktualizováno
1. 3. 2024
Adresa
Svobodova, Vidnava
ID
00015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
250 m2
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
736 m2
Plocha zahrady
496 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vidnavě.

Podobné nabídky