Prodej bytu 2+kk, Karlovy Vary, Vřídelní, 33 m2

Vřídelní, Karlovy Vary


3 420 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 299 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Vítejte v domově Vašich snů - byt 2+kk, 33 m², který se nachází v romantickém srdci Karlových Varů na ulici Vřídelní. Tento byt je sám o sobě skvělým důvodem, proč se každé ráno probudit s úsměvem na tváři. Jedná se o ideální místo pro život, relaxaci, ale i skvělou investiční příležitost.
Byt je čistý, příjemný a útulný, s nedávno provedenou částečnou rekonstrukcí, včetně nové elektřiny a plynového kotle. Tento kotel zajišťuje vytápění bytu a ohřev teplé vody. Byt je situován ve 2. patře cihlového domu, který je pečlivě spravovaný a udržovaný v bezvadném stavu.
Výšlap na Vaši velkou terasu bude vrchol Vašeho dne. Terasa je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci po náročném dni a nabízí vám soukromý prostor pro klidné okamžiky.
Poloha bytu je jedním z největších plus - nachází se naproti Mlýnské kolonádě. Můžete se tedy těšit na romantické procházky po kolonádě a vychutnávání si atmosféry tohoto malebného města.
Neváhejte a ozvěte se nám ještě dnes.

Cena
3 420 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Vřídelní, Karlovy Vary
ID
850190
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
33 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikolas  Mareček

Nikolas Mareček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Karlových Varech.

Podobné nabídky