Prodej bytu 3+1, Kroměříž, Štursova, 129 m2

Štursova, Kroměříž


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Kroměříži

Popis

Nabízíme Vám k prodeji zajímavou nemovitost v klidné části města Kroměříže na ulici Štursova. Ulice Štursova přiléhá k historické části města.

K prodeji je byt 3+1, 1+1, zahrada u domu, sklepní a půdní prostory.

Rodinná vila byla postavena v 30. letech 20. století pro rodinu architekta, který navrhoval i ostatní vily v okolí. Dům byl v minulosti rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, kdy každá má své prostory, svoji zahradu, sklepy, půdu a vlastnictví na pozemku pod domem, na domě.

Rádi Vám zprostředkujeme prodej bytu 3+1, který se nachází v přízemí domu. Byt prošel v minulosti velmi zdařilou a rozsáhlou rekonstrukcí, včetně všech rozvodů. Po rekonstrukci zde vznikla prostorná koupelna s vanou a místem jak pro pračku, tak pro sušičku a WC. Další samostatné WC se nachází na vstupní chodbě. Kuchyně je opravdu velká a je vybavena všemi spotřebiči k pohodlnému vaření a uskladnění věcí. Úžasným místem v této místnosti je právě místo pro jídelní část, kde díky oknům v rohu domu vidíte jak do ulice Štursova, tak do ulice Mánesova. Na kuchyň navazuje obývací pokoj se zajímavým stropem, který dělá velkou parádu celému interiéru. Za obývacím pokojem je prostorná ložnice s vestavnými skříněmi. Další pokoj je přístupný ze vstupní chodby nebo přes místnost, která může být užívaná jako šatna nebo pokoj pro příležitostné přespání. Místo je k tomu takto nachystané. Vytápění bytu je ústřední plynové, v kuchyni, koupelně, chodbě a WC – elektrické podlahové.

Byt je velmi příjemný, útulný a díky balkónu máte výhled přímo do zahrady o výměře 151m2, která náleží k bytu.

Velkým, další plusem tohoto prodeje je suterénní byt 1+1, který byl před lety rekonstruován a nyní je zde nájemník, což je velké plus. Tento byt Vám může pomoct s financování třeba hypotéky nebo jako další příjem.

Další menší bytovou jednotku (menší garsonku pro jednu osobu) je možné vybudovat jako půdní vestavbu.

Byt má svůj vlastní plynový kotel, který vytápí jak bytovou jednotku 3+1, tak suterénní byt, stejně tak své odpočtové hodiny na plyn, elektřinu a vodu.

Výměry bytu 3+1; 91,65m2: kuchyně 13,56m2; pokoj 16m2; pokoj 20,47m2; předsíň 7,39m2; WC 1,08m2; koupelna s WC 5,20m2; komora 5,86m2; spíž 2,77m2; balkón 3,80m2 (nezapočítává se)

Suterénní byt 1+1; 37,98m2: kuchyně 12,80m2; pokoj 17,10m2; předsíň 6,58m2; WC a sprchový kout 2,5m2

2x Sklep: 20,96m2; Zahrada: 151m2.

Díky poloze domu je vše na "dosah ruky". Nedaleko domu je mateřská škola a základní škola, obchod s potravinami a další nákupní možnosti přímo u domu. Další veškerá občanská vybavenost je v docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD (zastávka 5 minut od domu). Kolem města Kroměříže vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína.

Určitě Vám doporučujeme prohlídku této zajímavé nabídky.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Štursova, Kroměříž
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
129 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Koňařík

Kamil Koňařík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Kroměříži.

Podobné nabídky