Prodej rodinného domu, Lubná, 105 m2

Lubná


3 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 157 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Lubné

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Lubná.

Obec Lubná leží 10 km od okresního města Kroměříž a je výborně dostupná autem i autobusem. Obec Lubná má dlouhou historii a rozpíná se na okraji Chřibských lesů a toto místo je vstupní branou do této chráněné oblasti. Díky své poloze je skvělým místem ke klidnému bydlení s rychlou dostupností města.

Samostatně stojící rodinný dům 3+1 se nachází na hezkém, udržovaném pozemku o výměře 707m2. Obytná část domu je rozdělena do dvou pater. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, přes kterou se dostanete i na zahradu za domem. Na vstupní chodbu navazuje hala, ze které vedou samostatné vstupy do pokojů, kdy menší z nich byl užívaný jako pracovna a zde se nachází i plynový kotel, pak WC a kotelny, ta navazuje na kůlnu. Kotelna nabízí tak velký prostor, že zde své místo našel i sprchový kout. Tato část domu by se dala přebudovat i na další obytné místnosti nebo změnit dispozici domu a mít tady kuchyň. V přízemí našla své místo i garáž s elektrickými zásuvkami na 380V.

Na druhém nadzemním podlaží se nachází ložnice s balkónem, obývací pokoj, kuchyň a koupelna s vanou. Na chodbě jsou umístěny vestavné skříně a také prostorná terasa s výhledem do zahrady.

Pozemek se studnou, bočním vjezdem, který se rozkládá kolem domu je nyní užíván jako zahrada k odpočinku a je zde pár ovocných stromů.

Dům je připojen k elektřině, vodovod připojen na studnu, kanalizace je řešena septikem. Obecní vodovod vede před domem a je možné se na něj připojit, stejně tak i kanalizace.

Výměry: pozemek 707m2; rodinný dům – zastavěná plocha 98,51m2; obytná plocha 105m2; letní kuchyně – zastavěná plocha 21,78m2; obytná plocha 12,80m2; garáž 15m2.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 5. 2024
Adresa
Lubná
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
105 m2
Plocha nemovitosti
707 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Koňařík

Kamil Koňařík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lubné (okr. Kroměříž).

Podobné nabídky