Pronájem bytu 3+kk, Praha - Břevnov, Šlikova, 80 m2

Šlikova, Praha 6 - Břevnov


24 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky, kauce a provize.)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabídka pronájmu zrekonstruovaného bytu 3+kk s balkónem a komorou o velikosti 80,5 m2, který je umístěn ve 2p. cihlového domu bez výtahu v klidné ulici v Praze 6 - Břevnově.

Dominantou bytu je prostorná hala s kuchyňským koutem, ze které se vchází do všech samostatných místností a to: obývacího pokoje s balkónem (19 m2), 2 ložnic (17,3 a 9,6 m2), koupelny s vanou, na toaletu, do komory a předsíně.
Byt je vybaven kuchyňskou linkou se zabudovanou myčkou, lednicí bez mrazáku, plyn. varnou deskou, el. troubou a digestoří, v předsíni je umístěna předsíňová stěna s botníkem a skříňkou a v komoře policový regál. Okna jsou orientovaná jak do vnitrobloku na SZ stranu (2x ložnice), tak do ulice na JV stranu (obývací pokoj s balkónem). V pokojích je položena nově nalakovaná dřevěná podlaha a v ostatních místnostech je dlažba v kombinaci s novým PVC. Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, umístěný v komoře, ve které je prostor pro umístění vlastního mrazáku.
Bytový dům se nachází v místě s veškerou občanskou vybaveností v pěší dostupnosti a výbornou dopravní dostupností na metro A-Malostranská, Hradčanská (cca 9min. jízdy TRAM). V současné době probíhají poslední opravy / úpravy bytu a k nastěhování bude byt připraven od 15.6.2024 (případně po dohodě i dříve).
Byt je vhodný k dlouhodobému pronájmu pro klienty bez domácích mazlíčků (pes, kočka).
Společně s nájemným 24.000,-Kč platíte měsíčně poplatky ve výši 700,-Kč/1osoba + el. a plyn (převod). Vratná kauce je ve výši 1 nájmu vč. poplatků a provize ve výši 1nájmu. Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti. Neváhejte zavolat či napsat, ráda Vás osobně uvítám na prohlídce bytu!

Cena
24 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky, kauce a provize.
Aktualizováno
23. 5. 2024
Adresa
Šlikova, Praha 6 - Břevnov
ID
24004
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Tučková

Lenka Tučková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 6.

Podobné nabídky