Prodej rodinného domu, Rudná, Masarykova, 148 m2 (ID: 1411430)

Masarykova, Rudná


13 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 65 719 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Rudné

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízím Řadový dům ( jeden ze tří domu - trojdům ), novostavbu 6+KK o celkové ploše 148 m2, pozemek 275 m2, dvě vyhrazená parkovací stání. Vše je uzavřené, oplocená plocha, vyhrazená k výlučnému užívání pro parkování a využití společné části zahrady.

Jedná se o dům C, novostavbu zhotovenou z moderních stavebních materiálů a dle moderních technologii. Sádrové omítky, podlahové vytápění, plynový kotel, ohřev vody a vytápení dle volby (plyn nebo elektřina), VZT včetně rekuperace. Veškeré rozvody jsou připojené a dokončené. Rodinný dům je připojen na elektřinu, vodu, kanalizaci a plyn.
Vše připraveno k dokončení vnitřního interiéru dle přání zájemce. Prodej je ve stavu kolaudačního minima.

1 NP: vstupní chodba, šatna, technická místnost, koupelna, WC, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, pokoj nebo pracovna celková plocha 75,7 m2, včetně terasy 18 m2. Výška stropu 2,80 m.
2 NP: schodiště, hala, koupelna, 3x pokoj, ložnice. Celková plocha 72,3 m2, včetně balkonu 18 m2.
Vše je orientováno na Východní stranu. Výška stropu 2,75 m.

Tato úžasná lokalita, ze které jste jen za přibližně za 7 minut autobusem u metra Zličín. Autobusová zastávka je vzdálená přibližně 50 m. Má výbornou občanskou vybavenost, základní škola ( velice dobře hodnocená, od 1-9 ročníku) dále školky, obchody, pekárna, restaurace, zdravotnické zařízení, pošta a mnoho dalších.

Vynikající je dostupnost do centra Prahy a také na D5, dále Plzeň 35 min, nebo rychlý přístup na letiště Václava Havla cca 12 min.

Rudná jako město je vysoko hodnocené pro svojí občanskou vybavenost a dostupnost, jak po Praze, tak na Pražský okruh, Barrandov, Zličín, Stodůlky a centrum Prahy.

Lokalita je zaručeně bezpečná pro Vás a Vaše děti.

V případě zájmu o další informace, kontaktujte realitního makléře.

Cena
13 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Masarykova, Rudná
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
148 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Podlahová plocha
148 m2
Plocha nemovitosti
275 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Taťána Bělková

Taťána Bělková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rudné (okr. Praha-západ).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky