Prodej pozemku pro bydlení, Suchá Loz, 2200 m2 (ID: 1408921)

Suchá Loz


Rezervováno
3 150 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 012 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Suché Lozi

Popis

Nabízíme k prodeji atraktivní, koncový stavební pozemek na výstavbu dvou až tří rodinných domů. Pozemek je umístěn v klidné části obce Suchá Loz s krásným výhledem na okolí. Zajištěné naprosto privátní a klidné bydlení v blízkosti města Uherský Brod.
Veškeré IS na hranici pozemku. Uliční šíře 23m.
Přístup i ze zadní strany po obecním pozemku.
Financování této investice pomocí hypotečního úvěru nebo stavebního spoření, rádi pomůžeme.
Obec Suchá Loz je položena v údolí potoka Bystřičky, jižní stranu lemují výběžky Bílých Karpat, severně se prostírá níže položené bezlesé pásmo. Obec má asi 1100 obyvatel. Katastrální výměra činí 1702 ha.
V místě pramení výborná lithiová kyselka zvaná Loza ( lidově Slatina), uváděna již roku 1580 brněnským městským lékařem a fyzikem Tomášem Jordánem z Klausenburku jako léčivá. Na Horních loukách se vyskytuje unikátní květena, zakarpatské orchideje – stavače. Rekreace je možná i na přehradě Ordějov a nádrži Lubná u rekreačního střediska. V obci se dochovaly folklórní zvyky – Kateřinská zábava s právem žen , a bojem „o botu“.

Stav
Rezervováno
Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Suchá Loz
ID
1520
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2200 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Antonín Polášek

Antonín Polášek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Suché Lozi.

Podobné nabídky